Nakon što je pjesma tjednima usješno plovila domaćim radijskim eterom, Cubies predstavljaju i spot za singl.

Galerija


“Nije Isto” novi je singl producentskog dua Cubies, kojeg ovoga puta izvode u duetu.

Vezani članci Klizanje na cesti Zima pretvorila ulice u pravo klizalište, a ona je iskoristila prometni kolaps za zimske radosti Zaleđena mrežica Od hladnoće im se smrznula mrežica na na prozoru, pucketanje je zabavilo cijelu obitelj

Nakon što je pjesma tjednima usješno plovila domaćim radijskim eterom, Cubies predstavljaju i spot za singl.

JJ i Zima pjevaju o svađi i nerazumijevanju između dvoje ljudi, a time se nastavljaju na prošla tri singla, kojima su započeli priču o ljubavnom trokutu. Pjesma je trebala biti pjevana samo iz ženske perspektive, ali na prijedlog producenta Srđana Sekulovića Skansija, napravili su duet.

Glazbu, tekst i aranžman potpisuju Cubies, dok je za koprodukciju, miks i mastering zaslužan Srđan Sekulović Skansi. Režiju za spot radio je Igor Dropuljić, a kostimografiju i šminku Kristina Krstičević. Spot su snimali u zagrebačkom klubu AKC Medika.

"Spot je dijalog brata i sestre, iako ovaj put u svađi i naizgled nerazumijevanju, oko jedne stvari se na kraju uvijek slože, a to je glazba koju skupa stvaraju i žive. S fokusom na svirku, ideji je uvelike doprinijela Kristina Krstičević koja ih je kroz kostimografiju i rekvizitu uskladila prema prostoru i prikazala kako djeluju kao jedno. Tu je i još nešto zajedničko, a to je njihov pas Ben, koji najbolje zna kako stati na kraj toj prepirci", rekao je režiser o videu.

Cubies su inače JJ i Zima, brat i sestra koji glazbu obožavaju i žive. Publika ih uživo može poslušati na skorašnjem Pine festu koji se u Samoboru održava 14. i 15. lipnja ove godine.

Ipak ju je varao u prošlosti: Ljubomorni ispad Beyonce na košarkaškoj utakmici postao hit na Twitteru