TransForm Winter Dance Camp (FOTO: PR)
TransForm Winter Dance Camp (FOTO: PR)

Nick DeMoura, koreograf i glavni plesač Justina Biebera, dolazi u Zagreb kako bi podučavao mlade plesače.


Od 8. do 14. 1. 2018. Zagreb postaje središte svjetske plesne scene! Plesni studio TransForm u Zagreb dovodi 10 najpoznatijih svjetskih plesnih imena, među kojima je i koreograf te glavni plesač planetarno popularnog Justina Biebera, glumci i plesači filmskog hit-serijala Step up, plesači Beyonce, Jennifer Lopez i ostalih zvijezda na prvi hrvatski zimski plesni kamp – TransForm Winter Dance Camp.

TransForm Winter Dance Camp (FOTO: PR)
TransForm Winter Dance Camp (FOTO: PR)

Vezani članci Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Dvaput su se vjenčali, a ljepša polovica popularnog para sada je pokazala nikad objavljenu fotku s raskošne ceremonije Hailey Bieber - 2 Zabundala gornji dio tijela dok je noge otkrila u vrućim hlačicama: Začudila je i odabirom obuće

TransForm Winter Dance Camp plesni je kamp koji okuplja 10 trenutno najpopularnijih svjetskih plesnih pedagoga i velik broj plesača iz cijele Hrvatske te srednjeg i istočnog dijela Europe. Unutar tjedan dana plesnog kampa polaznici će imati prilike učiti od najpoznatijih svjetskih plesnih imena, poput već spomenutog koreografa Justina Biebera Nicka DeMourae, svjetske plesne senzacije Dytto, pobjednika britanskog showa Got To Dance Lukasa McFarlanea i brojnih drugih te sudjelovati u natjecanjima, predavanjima i drugim aktivnostima koje promiču razvoj plesne umjetnosti te širenje i obogaćivanje hrvatske plesne scene.

TransForm Winter Dance Camp (FOTO: PR)
TransForm Winter Dance Camp (FOTO: PR)

Kamp će obuhvaćati radionice i predavanja različitih plesnih stilova – rad na koreografijama, freestyleu i improvizaciji, hip-hop i urbane plesne izričaje te jazz i contemporary. Uz radionice pripremljen je i raznovrstan program dodatnih sadržaja i događanja u koje su uključeni svi sudionici i učitelji kampa. Tako će se, uz ostale zanimljivosti, održati i posebni spektakl na kraju – SHOWCASE na kojem će nastupiti svi učitelji kampa i pokazati svoje impresivne plesne vještine koje su ih dovele na sam vrh svjetske plesne scene.