Blagdansko slavlje

Nezaboravnim koncertom grupe Magazin, Marijana Bana i Diktatora Splićani proslavili svetog Duju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tisuće Splićana uživalo je na koncertu za svetog Duju na splitskoj rivi.

Dvotjedna proslava najpoznatijeg splitskog blagdana - Svetog Dujma završila je najljepšim emotivnim koncertom za svetog Duju na splitskoj rivi. U čast zaštitniku grada pod Marjanom zapjevali su grupa Magazin, Marijan Ban i Diktatori te štićenici Udruge Srce za oboljele od cerebralne paralize čiji su nastupi oduševili modnu dizajnericu Anamariju Asanović, glumca i voditelja Ivu Perkušića, kraljicu aerobika Natašu Bebić, Đanu Apostolski te tisuće posjetitelja pod zvjezdanim nebom jedne od najljepših riva na svijetu.

Pogledaj i ovo showbuzz Jedva čekamo NAJLJEPŠI BLAGDAN SVETOG DUJMA UZ GRUPU MAGAZIN

Štićenici udruge Srce ponosno su otvorili dugoiščekivani Koncert za Svetog Duju pjevajući mix najvećih dalmatinskih hitova. Nastavak prekrasne večeri upotpunili su hitovi Maslačak, Sijamski blizanci, Doktore grupe Magazin, a veliki plesni podij posljednji su zagrijali Marijan Ban i Diktatori uz Četrnaest palmi, Morsku vilu, Rozu i mnoge druge hitove iz njihove dugogodišnje karijere.

U najpoznatijoj splitskoj noći rivu su do posljednjeg mjesta ispunile tisuće posjetitelja, a uz vrhunski glazbeni program, Splićane i njihove goste oduševila je izvrsna produkcija, koja je upotpunila jedinstveni doživljaj nezaboravne proslave. Na izuzetno atraktivnoj pozornici širokoj 20 metara veliki je led ekran uz najmoderniju rasvjetu pratio nastupe izvođača dok je odlično ozvučenje osiguralo neometan ples uz svevremenske glazbene hitove.

Nezaboravan doživljaj blagdana Svetog Dujma obilježio je spektakularan i do sada u Splitu neviđeni piromuzički vatromet uz svjetske hitove The Time Of My Life i Greased Lighting. Preko 1000 raketa na 200 metara visine i 150 metara širine ispaljeno je sa tri pontona u prekrasno splitsko nebo koje je na pet minuta preplavilo šarenilo prekrasnih boja.

Za do sada bez sumnje najljepšu organizaciju i produkciju koncerta, svete mise i tombole u čast splitskog zaštitnika zaslužna je Mediteran produkcija, a veliku pomoć uz pokrovitelje Turističku zajednicu grada Splita i Grad Split pružili su i ovogodišnji partneri Himalaya Herbals, Ivas Grupa i High Level.

Proslavi blagdana Svetog Duje prisustvovali su brojni strani novinari čime je grad pod Marjanom još jednom potvrdio svoje mjesto među najpoželjnijim svjetskim turističkim destinacijama, te na najljepši mogući način obilježio ulazak u novu turističku sezonu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene