Proteklog vikenda DJ zvijezda Fedde Le Grand potvrdio je status ljubimca hrvatske publike.


Dugo očekivani party rasplesao je proteklog vikenda tisuće posjetitelja. Svjetska DJ zvijezda Fedde Le Grand ljubimac je hrvatske publike što je potvrđeno i na nastupu u zagrebačkom Hypo centru.

Vezani članci Slika nije dostupna GOLIŠAVE PLESAČICE I Armin van Buuren zapalili Ultru! Slika nije dostupna REVELIN DUBROVNIK FESTIVAL Velika DJ imena dolaze u kolovozu

Hitove s novog albuma 'Something Real' Fedde Le Granda zagrebačka je publika odlično prihvatila, a uz nove, na repertoaru svjetske DJ zvijezde bili su i hitovi poput 'So Much Love', 'Don't give up' i brojni drugi.

Vrhunska produkcija partija do punog je sjaja došla na nastupu La Fiesta performera koji su mnoge ostavili bez daha. Raskošni kostimi u Zagreb su donijeli dašak svjetskih party destinacija koji će mnogima ostati dugo u sjećanju. Perle, biseri, perje, ali i body painting performerica su dali posebnu čar.

Ususret nastupu Fedde Le Granda na pozornici su nastupila dvojica hrvatskih DJ-a Aldo Morro i Matroda koji su dobro zagrijali publiku. Aleksandar Som te violinist Miguel Lara brojnim su hitovima razveselili mnoge. Spoj glazbe, plesne umjetnosti, vrhunske kostimografije i scenografije ispunio je zagrebački plesni vikend.