U petak

New Wave Syria u Klubu 16. listopada

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

New Wave Syria ravno iz Slovenije stižu u zagrebački Klub i to u četvrtak 16. listopada. Planirajte petak ostaviti slobodnim, jer nakon koncerta vas očekuje Joyride uz DJ-eve Nifty Nina & Pusha B.

Sintisajzeri i DIY filozofija su imali utjecaj na stvaralački opus slovenskog benda New Wave Syria. Iako ih mnogi smatraju electro bendom, oni drže da je njihov zvuk ipad bliži rock'n'rollu. Kada dvojac Urša Golob i Rok Pezdirc sviraju live, koriste sintisajzere, ritam mašine i razne elektroničke naprave, a distorzirana melodija i snažan beat okarakterizira većinu njihovih pjesama, kao i kontrast između tišine i buke sa moduliziranim vokalom.

Pogledaj i ovo showbuzz Tonovi koji jamče zabavu Legenda britanskog undergrounda stiže u Klub!

Sinapsa se predstavlja singlom 'Preko trnja do zvijezda'

Želite free upad? Klub ima 2x2 karte za nastup New Wave Syria benda 16. listopada - samo nam pošalji svoje podatke na natjecaj@novatv.hr i reci zašto želiš u Klub! Požuri!

Njihov prvi album „Hello, Yes“ iz 2009. je izdan za „Cheap Tunes Records“ te je proglašen za najbolji slovenski album 2009. Pjesme s tog albuma su korištene u filmu Izlet (2011.), za što su dobili nagradu „Vesna“- za najbolji soundtrack. U svibnju 2013. izbacuju svoj drugi album, „Ljeto“, s kojim nastavljaju tradiciju DIY filozofije, melodičnog electro popa, distorziranih synthova i ritam mašina. Iste godine smo ih imali za priliku čuti i u Hrvatskoj, na 3. izdanju Terraneo festivala.
Joyride program nastavlja sa svojim loodim afterima, svaki drugi četvrtak smo u Klubu i glavni krivci što se mrzite u petak ujutro. Ovaj put s vama su DJ Pusha B i Nifty Nina, a pripremaju nam indie-rock / indietronica / synthpop / nu-disco / dancepunk.

Ulaznice za koncert možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 15kn, dok će na ulazu cijena ulaznica biti 25kn.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene