Otkrio nam sve detalje

Neno Belan raspričao se o događaju od prije 30 godina: ''Zbog 'Stojin na kantunu' bend se umalo raspao''

Neno Belan Neno Belan DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Neno Belan Neno Belan Neno Belan Neno Belan Neno Belan (Foto: PR) Neno Belan +0 Neno Belan (Filip Kos/PIXSELL) Galerija

Zbog pjesme objavljene davne 1987. godine zamalo se raspao bend Đavoli, a što je bio problem, otkrio nam je sam pjevač Neno Belan.

Neno Belan jedan je od najcjenjenijih domaćih autora i pjevača, a od samih početaka karijere osvojio je srca mnogobrojne publike.

Pogledaj i ovo Lucija Marcelić, Neno Belan udružili snage Neno Belan otkrio nove mlade glazbene nade: "Izuzetna čast i zadovoljstvo mi je bilo surađivati s ovom perspektivnom zadarskom skupinom"

Kada se pojavio s grupom Đavoli, postao je instantni hit, a u intervjuu za DNEVNIK.hr otkrio je detalje pjesme "Stojin na kantunu".

Zbog pjesme objavljene davne 1987. godine zamalo se raspao bend, a što je bio problem, otkrio nam je sam pjevač.

Nakon više od 200 pjesama Belan i dalje stvara glazbu te svakom novom pjesmom oduševi, a tijekom karantene pronašao je i neke starije snimke koje će uskoro ugledati svjetlo dana.

Snimio je i obradu vlastitog hita sa svojom kćeri Nikolinom, otkrio nam kako izgleda njegov studio, kao i neke od anegdota koje je doživio sa svojim bendom u dugogodišnjoj karijeri.

Više otkrijte u intervjuu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Rinna (Foto: Getty Images) Lisa Rinna i Harry Hamlin (Foto: Getty Images) Lisa Rinna i Harry Hamlin (Foto: Getty Images) +0 Lisa Rinna (Foto: Getty) Naslovnica Zavodljivo se izvijala i plesala oko slavnog supruga, ali njegova je reakcija sve oborila s nogu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene