AntenaPlugged

Spektakularna završnica: Belan, Stublić i Dvornik Tribute benda

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dosadašnji koncerti bili su fascinantni. Seriju su odličnom žestokom svirkom otvorili Psihomodo Pop i Pavel, a prije dva tjedna nastavili Vatra i nikada bolji spektakularni kralj pop glazbe Tony Cetinski.

Antena Zagreb i Green Gold Club vas pozivaju na spektakularnu završnicu ovogodišnjeg AntenaPluggeda. Jedinstveni romantičar i neodoljivi glazbenik Neno Belan i njegovi Fiumensi, legendarni Jura Stublić & Film te Dino Dvornik Tribute band, spektakularnim će koncertom u srijedu 11.03.2015. u 21:00 sat u Green Gold Club spusti zastor na ovogodišnje koncerte iz serije AntenaPluggeda.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Neponovljivi glazbeni trio za spektakularnu koncertnu završnicu AntenaPluggeda!

Oliver Dragojević obradio pjesmu Sam Smitha 'Stay With Me' - poslušajte!

Narednu srijedu 11.03.2015. očekuje vas nova koncertna bajka u jedinstvenom ambijentu zagrebačkog Green Gold Cluba. S vama će biti Dino Dvornik Tribute band, najbliži suradnici i vrsni glazbenici koji već 6 godina neumorno podsjećaju zašto legendarni 'kralj funka' Dino Dvornik i dalje živi kroz svoje pjesme. Vojska rock obožavatelja prati Juru Stublića & Film na svakom nastupu pa ovog karizmatičnog glazbenika ne treba posebno predstavljati. Neno Belan i Fiumensi su pak glazbena priča za sebe, a njegove balade traju u srcima svih nas.

Ne propustite novi iz serije koncerata AntenaPlugged, vidimo se u srijedu 11.03.2015. u 21:00h u Green Gold Clubu. Jedno je sigurno nastup Nene Belana i Fiumensa, Jure Stublića & Filma te Dino Dvornik Tribute banda duboko će ostati u sjećanju brojnim zaljubljenicima u glazbu. Ulaz slobodan.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene