Koncerti u Esplanadi

Ne propustite Tea Time Music by Soulfingers!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Veliki interes građana Zagreba i turista u gradu za program Tea Time Music kojim su se Soulfingersi „vratili u grad“ svojom zabavom u neobično doba dana, razveselio je soul braću Denisa i Harisa

Nakon dva vrlo uspješna Tea Time Music događanja na Oleander terasi zagrebačkog hotela Esplanade i ovog će tjedna Tea Time Music pod dirigentskom palicom uvijek dobro raspoloženih Soulfingersa zabavljati građane Zagreba i njegove posjetitelje. Iznimno ovog tjedna Tea Time Music posjetite u petak 12.srpnja od 17-21 sat, a sve do kraja srpnja koncerti se nastavljaju četvrtkom.

Pogledaj i ovo Tash Sultana 19. srpnja 2023. Kantautorica Tash Sultana na open-air koncertu u Zagrebu

'Kad smo još komponirali himnu TTM i maštali o Tea Time Music-u kao čajanki sa soul braćom na kojoj su ljudi nasmijani i opušteni i uz zvuke soula i filmske glazbe sjede u zalazak sunca pod zastavom koja veliča Soul, Smile& Style, nije nam bilo ni na kraj pameti da bi takav program u toj mjeri oduševio ljude. Nakon prva dva tjedna Tea Time Musica dobijamo veliki broj poruka u kojima mnogi spominju da su se sjajno proveli i na četiri sata potpuno izgubili osjećaj da sjede u centru Zagreb', poručili su Soulfingers braća. 

Soulfingerse poslušajte iznimno ovog petka, a do kraja srpnja koncerti u Esplanadi se nastavljaju četvrtkom.

BOLESNA BRAĆA MIKSAJU SOUL BRAĆU

U pauzi između koncerata ovih dana Soulfingersi su posjetili studio producenta Davida Vurdelje, frontmana Bolesne braće, poznatijeg široj publici kao Baby Dooks, koji upravo završava remix prve autorske pjesme Soulfingersa All I wanna do is dance. Verzija pjesme Soulfingersa se već tjednima vrti i na radio postajama, pa se s velikim nestrpljenjem očekuje i remix Baby Dooksa koji je svakako zvuku Soulfingersa dao jednu novu dimenziju.

'Kada smo čuli kako zvuči naša pjesma kada prođe kroz 'ruke' Baby Dooksa, ugodno smo se iznenadili. Mi ipak dolazimo s druge planete! Oduševilo nas je kako je naše glasove utopio u dance groove i te svoje „jajate“ basove. Ovog ćemo ljeta brat i ja bijela odijela ispeglati na crtu, obući japankice k'o Baby Dooks, nadlaktiti se na šank u nekom klubu na moru i uživati u našem ljetnom hitu!', kažu dečki.

Dok se očekuje Baby Dooksova verzija pjesme, posjetitelji Tea Time Musica i ovog će petka moći uživati u live izvedbi prve autorske pjesme All I wanna do is dance, a uskoro će na jednom od Tea Time Music partyja TTM DJ Mario Kovač premijerno pustiti i verziju Baby Dooksa.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene