Vidimo se

Ne propustite: Prvi street food festival u Zagrebu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Baš ste za nekakav BBQ chickenwings ili možda za ukusnu piletinu u kikirikiju ili biste možda tradiocionalni indijski burek ali Indija je nekako daleko?

Ma nema frke! U centru Zagreba ove subote, 7. rujna, od 11h do 18 sati duž prolaza Varšavska 16a, prvi Street Food Festival u Hrvatskoj nudi Vam sve navedeno i još mnogo toga na meniju!

Pogledaj i ovo showbuzz Najbolja raja Tisuće ljudi u Sarajevu: Filmski festival opet ispunjava očekivanja

Samo trebate ušetati i za cijenu ulaznice od 60kn jedite koliko Vam srce poželi! Hranu za Vas priprema 8 vrhunskih kuhara na 6 gastro punktova! BBQ chickenwings, Wok by Matija, meksičke tortilje, domaća tjestenina s pestom od rikole, američki hot dog, tradiocionalni indijski burek Samose i najbolje domaće kobasice koje ste ikad probali - bez antibiotika i hormona rasta – ne šalimo se! … mljac!

Sjajna zabava, ulični svirači, kutak za djecu – svi ste dobrodošli! Ulaznice se kupuju na samom mjestu događanja. Ulaz za djecu do 7 godina je besplatan. Na festival nam možete ušetati sa strane Ilice i sa strane Varšavske. Dobrodošli na prvi Street Food Festival u Hrvatskoj!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene