Nova 2015.

Ne propustite najluđi doček NYE - Imamo i zadnji krug dobitnika

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Legenda kaže da kako dočekaš Novu godinu da će ti takva biti čitava godina. Zato nemojte dozvoliti da vam godina počne na nekom bezveznom tulumu ili još gore, doma u krevetu.

Obucite svoje plesne cipelice i pridružite nam se u najluđuem dočeku Nove godine. Budite dio Playground NYE Croatia Festivala u Boćarskom domu i ne propustite zabavu koju ćete prepričavati unucima.

Pogledaj i ovo showbuzz Doček nove godine Osvojite ulaznice: Playground NYE CROATIA - Imamo i dobitnike II.kruga

Prljavo kazalište za Novu godinu zabavljaju Hvarane

Na Partyu, o kojem svi pričaju, nastupit će više od 20 DJ-eva na 2 odvojena stagea, a jedan od najboljih DJ-eva, legendarni Thomas Gold, uvest će vas u Novu godinu. VIP ulaznice su rasprodane, ali ne očajvajte, ostalo je još malo regularnih ulaznica po cijeni od 219 kuna. U cijenu ulaznice uračunata su tri besplatne konzumacije pića, te pjenušac u ponoć.

Osim Thomasa Golda, moći ćete uživati u nastupima: Vanillaz, Joe2Shine, Kosta Radman, Tranceport, Franky, Drop Dopers, Vazmenko, Apollo, Astralis i Jewels & Sparks. 

Uz festivalske ulaznice, organizatori su otvorili prijave za party buseve iz Splita i Rijeke a sve informacije možete pogledati na njihovoj web stranici klikom OVDJE.

Ukoliko želite osvojiti ulaznice za ovaj fantastičan party pošaljite nam na mail natjecaj@novatv.hr koja su vam tri najdraža hita Thomasa Golda i zašto želite na NYE, te nam pošaljete svoje kontakt podatke i broj telefona.

I treći krug nagradne igre je gotov!

Dobitnici su: 

Ana Mlinaric
Suzana Arslani
Dalibor Rihtaric
Vlatka Kuzele
Nina Martek

Svima kojima sedam sati najvećeg partija ne bude dovoljno, pozvani su na After Party. Party će trajati do podneva. Na After Partyu nastupaju Petar Dundov, Enndy Ramich, Homeboy, Jan Kinčl Zero, Pete Dux, Arsen Pavešić i Reserved Sentence. Oni koji će pak s drugih mjesta svratiti na najluđi After, moći će svoju ulaznici kupiti na ulazu u Boćarski dom po cijeni od 50,00 kn.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene