Imamo dobitnike

Ne propustite koncert Harija Rončevića u KD Vatroslav Lisinski!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ne propustite koncert Harija Rončevića i večer prepunu glazbenog užitka, 04.10.2014., KD Vatroslav Lisinski od 20 sati!

Rasprodana dvorana Lisinski ovacijama je ispratila prošlogodišnji koncert Harija Rončevića održan u povodu 20 godina njegove uspješne glazbene karijere.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

Opus jednog od naših najistaknutijih i najpopularnijih kantautora imat ćete prilike čuti i ove godine 04.10., ali u akustičnom izdanju. Uz izvrsne aranžmane kompozitora i pijanista Ivana Božičevića, uz Harija će nastupiti gudački ansambl i klapa Kampanel s kojom je Hari već nekoliko puta uspješno surađivao.

Kad tamburama mangupi osvoje Tvrđu! Balašević u Osijeku 13. rujna

Uz predivne ljubavne balade 'Još tvog je poljupca na mojim usnama', 'Još ne znam kud s tobom', 'Moj lipi anđele', 'Još te uvijek osjećam u sebi', 'Moje si more', 'Kada jednon ovon zafalin se tilu' imat ćete prilike čuti i Harijev najnoviji hit, 'Kad zapiva Dalmacija', koji je premijerno izveden na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Organizatori dijele 5x2 ulaznice za koncert Harija Rončevića u KD Vatroslav Lisinski. Prijavite se mailom na adresu natjecaj@novatv.hr  i recite nam zašto bi upravo vi trebali osvojiti ulaznice. Ne zaboravite napisati svoje osobne podatke!

Dobitnici: 

MILKA MALJEVAC
MATEJA JANKOVIĆ
DAMIR TRBUŠIĆ
HANA ASIĆ
BORIS ŠKRTIĆ

Riječ je o pjesmi iz grla puntara (buntovnika i revolucionara), koji se nisu mirili namijenjenom im poviješću, pa se iz toga rodila budućnost. Skladba je to neobičnog stila, ali za sve one koji prate moj glazbeni rad, nije iznenađenje, izjavio je Hari Rončević.

Uđite i Vi u svijet romantičnog Mediterana i budite dio još jednog nezaboravnog glazbenog užitka!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene