U Tvornici će Natalie izvesti cjelokupan presjek svojih hitova, uključujući i pjesme s nedavno izdanog album "Male".


Natalie Imbruglia kreće na svjetsku turneju, koja naravno uključuje i Hrvatsku. Akustični koncert izvest će 3.5. u Tvornici kulture!

Vezani članci Slika nije dostupna Slavni, bogati i zaljubljeni u Hrvatsku: "Oduševljena sam, prekrasno je" Slika nije dostupna Natalie Imbruglia priznala: ''Ovo je nadišlo sva moja očekivanja''

Svjetski poznata postala je 1997. godine objavom svog prvog singla "Torn" sa svog debitantskog albuma Left of the Middle. Album je prodan u preko 6 milijuna primjeraka diljem svijeta. Uslijedila su sljedeća dva albuma White Lilies Island (2001.) i Counting Down the Days (2005.) Četvrti album, Come to Life, objavljen je 2009. Godine. Dobila je MTV-jevu nagradu za najboljeg novog izvođača, a nakon toga dobila je i tri nominacije za nagradu Grammy. Prodala je preko 9 milijuna primjeraka albuma širom svijeta.

Nakon šest godina, u ljeto 2015. izdala je album "Male". Inspiraciju za novi album pronašla je u svojim najdražim muškim umjetnicima. "Male" je kolekcija klasičnih i suvremenih pjesama - koju izvode njezine muške muze - Cat Stevens, Damien Rice, Tom Petty, Pete Townsend, Zac Brown Band, i mnogi drugi. Prvi singl "Instant Crush" orginalno je snimio dobitnik Grammyja Daft Punk.

"U orginalnoj verziji, zaista možete čuti o čemu pjesma govori zbog Julianovog specifičnog glasa, koji ja stvarno obožavam. To je uistinu predivna priča koju želim da ljudi čuju i povežu se s riječima. Jako sam ponosna kako je na kraju ispalo", kaže Natalie.

U Tvornici će Natalie izvesti cjelokupan presjek svojih hitova, uključujući i pjesme s nedavno izdanog album "Male".

Cijena ulaznice iznosi 170 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta 220 kuna. Vip ulaznica iznosi 280 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i Entria, kao i online, putem stranica Entrio.hr i Eventim.hr.