Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nizozemski DJ i producent Sander Kleinenberg, koji uživa status jednog od najboljih DJ-a na svjetskoj sceni, nastupit će 30. rujna na dubrovačkom Stradunu nakon koncerta Bryana Ferryja u pratnji orkestra.


Adriatic Luxury Hotels organizira jedinstveni glazbeni događaj na Stradunu - spektakularni koncert renomirane svjetske glazbene zvijezde – Bryana Ferrya u pratnji orkestra, te nastup DJ Sandera Kleinenberga koji će se održati 30. rujna kao poklon njegovim građanima, gostima te prijateljima grada i grupacije ALH.

Vezani članci Slika nije dostupna Najbogatiji Hrvat ponosno pozirao uz zaručnicu Slika nije dostupna Bryan Ferry u Dubrovniku: 'Koncert ću pretvoriti u rock show'

Koncert visoke produkcije Bryan Ferry & Orchestra te DJ nastup Sandera Kleinenberga kruna su proslave obilježavanja obljetnice Hotela Excelsior kojemu će prethoditi prigodni cocktail u Hotelu Excelsior za brojne partnere, stare goste i prijatelje legendarnog Hotela Excelsior.

>> Bryan Ferry poziva sve u Dubrovnik na koncert 30. rujna povodom 100 godina Hotela Excelsior

DJ Sander inače je jedan od začetnika vala Nu Breed-a na progresivnoj house sceni te je poznat po remiksevima svjetski poznatih zvijezda a dobitnik je i nagrade Dancestar za obradu pjesme Rock Your Body Justina Timberlakea. Kao resident DJ vodećih svjetskih klubova poput Pache na Ibizi, Crobara u New Yorku, Avalon u Los Angelsesu, Discoteque u Moskvi te Sensation White Parties, Sander će svoj nastup posebno osmisliti i prilagoditi za Stradun te se tematski nadovezati na koncert Bryana Ferryja.

Ovaj jedinstveni događaj kao poklon Gradu prigoda je za sve da s nama podijele radost i veselje obilježavanja stoljeće postojanja Hotela Excelsior i ujedno prilika da ovaj događaj još dugo ostane u našim najljepšim sjećanjima. Svi koji žele doživjeti dio njegove bogate i prepričavane povijesti, ove godine imat će posebno zadovoljstvo biti na pravom mjestu, u pravo vrijeme, slaveći stoljeće Hotela Excelsior!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook