Prilika da budeš zvijezda

Nastavi glazbenu priču i postani zvijezda video spota 'U dobrim rukama'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Leo ovom prigodom poziva svoju publiku da se fotografira s dragim ljudima, te da mu šalje fotke.

Njegove pjesme generacije obožavatelja vole i pjevaju, a on sam je već godinama nenametljivo prisutan u vrhu glazbene scene. Svima dobro znani Leo, i ovoga je puta ostao vjeran svom glazbenom putu, te je na sebi svojstven način odlučio zahvaliti fanovima koji ga godinama prate.

Pogledaj i ovo Amir Kazić Leo - 1 Ekskluzivno! Amir Kazić Leo zbog nastupa na Zagrebačkom festivalu angažirao je čak dva odvjetnika, a snage je udružio i s Bebom Balašević!

Aktualna uspješnica 'U dobrim rukama', uskoro će dobiti svoje posebno video izdanje. Leo naime ovom prigodom poziva svoju publiku da se fotografira s dragim ljudima, te da mu šalje fotke, a one najbolje kasnije će postati dio video spota.

Vaše fotografije šaljite na e-mail info.amirkazicleo@gmail.com a Leo će sa svojim najbližim suradnicima odabrati one najbolje. Ne preostaje vam ništa drugo nego baciti se na posao, kreativu u prvi plan, fotić ili mobitel u ruke, te možda baš vi postanete zvijezda novog spota.


'Fotografirajte se sa vama dragim ljudima, bilo da je riječ o obitelji, prijateljima, simpatijama ili životnim partnerima, te da i na taj način pokažemo svima u čijim se rukama osjećate najbolje, najsigurnije.', poručuje Leo.


Cijela ideja oko novog spota potekla je, dodaje Leo, od Faye, koji je bio izvršni producent i potpisuje tekst pjesme, Natko Smoljan bio je zadužen za aranžman i produkciju, dok je sam Leo skladao glazbu.
'U dobrim rukama' prava je pozitivna i optimistična pjesma sa prekrasnim tekstom o ljubavi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene