Zabava zajamčena

Nastavak vruće glazbene scene u Noi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska je definitivno stekla status festivalsko glazbene meke, i sada je već zaista teško pronaći bitnog svjetskog izvođača ili DJ-a koji nije gostovao kod nas.

U svoj sili velikih glazbenih događanja, treba se izboriti za svoju publiku, za svoj komad medijske pažnje.

Pogledaj i ovo showbuzz Papaya 2013. Luda zabava, seksi cure i užarena atmosfera - tako je bilo lani! Što vas čeka ovo ljeto?

Postoje klubovi i pozornice koji zaista imaju impresivnu listu izvođača koji dolaze, i to im je glavni adut kojim vabe publiku i medije.

Impresivnu listu izvođača ima i NOA, koja najprije sutra, utorak,16.7. , ugošćuje sjajnog Tom Novya, a zatim u četvrtak, 18.7. genijalnog Fady Ferrayea, momke koji će i te kako znati kako zapaliti plesni podij. Ali osim svih sjajnih DJ imena koja gostuju u klubu tijekom čitave sezone, NOA ima taj jedinstveni vizualni identitet, poziciju iznad morske vode, i estetska rješenja koja su na Zrće dovela ne dašak, nego pravi i istinski duh Miamija.

Iako će vam većina jadranskih ugostitelja reći kako tek očekuju početak prave sezone, NOA je u nekom sasvim drugom filmu, u punom pogonu već tjednima, krcata lijepim, mladim rasplesanim ljudima i mnogim osobama iz javnog života.

Tom Novy i Fady Farrey su momci koji će sljedećih nekoliko večeri zapaliti i uzdrmati NOIN plesni podij. Svakih nekoliko dana u klubu će gostovati impresivni glazbenici, kao što su Funkerman, The Shapeshifters, Gramophonedzie, Bruno from Ibiza, i sva ta sjajna imena utiru put za onaj najveći, spektakularni glazbeni karneval koji će se dogoditi od 6.8. do 8.8. a zove se Circus Maximus.

Tada u NOA-i nastupaju SuperMartXe, globalna glazbena senzacija, Calvin Harris, čovjek koji je u posljednjih nekoliko godina osvojio sve svjetske glazbene nagrade koje se uopće daju osvojiti, te nizozemski genijalac Laidback Luke.
Rođen na Filipinima, odrastao u Nizozemskoj, Luke van Scheppingen, znan kao Laidback Luke, za tisuće i tisuće ljubitelja klupske glazbe bio je i ostao ishodišna točka globalne dance scene. Njegova vještina prezentiranja svjetski poznatih bitova, te neiscrpna energija kojom miksa specifičan house stil, rezultirala je podjednako fantastičnim scenskim nastupom i studijskim hitovima. Nizozemski teškaš house glazbe omiljen je širom svijeta. Njegove najnovije produkcijske suradnje uključuju izvođače kao što su Wynter Gordon, Martin Solveig, Chuckie, Example, Norman Doray i Arno Cost. Lukovi remixevi kulminirali su u suradnji s Madonnom na njenom Gimme All Your Luvin', s Chris Lakeom na Sundown te s Alice Deejays na Better of Alone.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene