Sandi i ovoga puta potpisuje glazbu i tekst, dok je za aranžman i produkciju bio zadužen Davor Devčić Daga. Jadranko Begić Stripy zaslužan je odličan lyric video.

Galerija


Zarazni refren, ples i glazbeni povratak u kraj 80-ih i početak 90-ih, u novom modernom izričaju. Najjednostavniji je to način za opisati novu pjesmu Sandija Cenova 'Naša mala tajna'. Četvrt stoljeća karijere autora nekih od najljepših ljubavnih stihova na domaćoj sceni, garancija su još jedne uspješnice.

Vezani članci Damir Kedžo Domaći glazbenici cijepili se protiv korone, Kedžo kaže da je jedva dočekao, a evo i tko mu se sve pridružio Goran Višnjić Sve više poznatih frajera šarmira dugom gustom bradom, evo tko su ti zavodnici na domaćoj sceni

Sandi i ovoga puta potpisuje glazbu i tekst, dok je za aranžman i produkciju bio zadužen Davor Devčić Daga. Jadranko Begić Stripy zaslužan je odličan lyric video.

Zadovoljstvo novom pjesmom ne krije ni sam Sandi, 'U karantena raspoloženju nacije dugo mi se činilo da ljudima nije stalo do nekih novih pjesama. Međutim, kako sam uz ljubav svoje obitelji ipak nekako pobijedio taj poprilično depresivni period, sama od sebe dogodila se pjesma "Naša mala tajna".

Pjesma govori o ljubavi, koja nam je svima još potrebnija kada nam je teško, pa po vlastitom iskustvu tvrdim da sve krize lakše prolazimo uz prisutnost ljubavi svojih bližnjih. Kako nam je zadnji put kao naciji bilo izuzetno teško 90-ih, kada je usred tih grozota nastala pjesma "Ljubav za sve", nadam se da će i "Naša mala tajna" olakšati sve te teške dane, koje proživljavamo. I nadam se da će se mnogi složiti sa mnom da je mala tajna svake obitelji - ljubav.'

Bez grudnjaka u prozirnom topiću, no bitno da nije izašla u gomilu bez zaštitne maske na licu