Maksim Mrvica
Maksim Mrvica

Jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu, pijanist Maksim Mrvica, nakon tri godine ponovno će zasvirati u Zagrebu.


Nakon rasprodanih prestižnih dvorana u Sydneyu, Seoulu, Pekingu, Shanghaiu i u mnogim drugim gradovima New Silk Road 30. i 31. ožujka 2019. dolazi i u koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski.

Vezani članci Marko Kutlić (Foto: Martina Alpeza) Ostvarite snove s Markom Kutlićem na velikom zagrebačkom koncertu! Sergej Četković (Foto: PR) Provedite nezaboravno Valentinovo sa Sergejem Četkovićem u Zagrebu i Splitu

Koncert u Zagrebu dio je Maksimove velike svjetske turneje koja sadrži više od 60 koncerata na tri kontinenta, a kojom ujedno predstavlja i svoj novi album istoimenog naziva New Silk Road.

Maksim Mrvica
Maksim Mrvica (Foto: Foto: PR)


Domaća će publika tako, 30. i 31. ožujka moći uživati u nastupu ovog osebujnog glazbenika, te premijerno poslušati izvedbe uživo kompozicija iz poznatog baleta Nutcracker, All Of Me Johna Legenda, Coldplayev Clocks, Game Of Thrones kao i ostale skladbe s posljednjeg albuma. Uz to Maksim će izvesti i najpoznatije hitove s prethodnih 10 albuma, poput Flight Of The Bumblebee, Exodus, The Godfather, a sve uz pratnju benda s kojim dijeli svjetske pozornice.

Maksim Mrvica
Maksim Mrvica (Foto: Foto: PR)


Album New Silk Road dostupan je i u Hrvatskoj, u izdanju Croatia Recordsa.

Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio.hr i Ulaznice.hr, njihovim prodajnim mjestima, te na blagajni dvorane Lisinski po cijeni od 190, 240, 280 i 300 kuna.