Dva koncerta

Naš pijanist svjetskog glasa vraća se u Zagreb

Maksim Mrvica Maksim Mrvica Foto: Foto: PR

Jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu, pijanist Maksim Mrvica, nakon tri godine ponovno će zasvirati u Zagrebu.

Nakon rasprodanih prestižnih dvorana u Sydneyu, Seoulu, Pekingu, Shanghaiu i u mnogim drugim gradovima New Silk Road 30. i 31. ožujka 2019. dolazi i u koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski.

Pogledaj i ovo Tash Sultana 19. srpnja 2023. Kantautorica Tash Sultana na open-air koncertu u Zagrebu

Koncert u Zagrebu dio je Maksimove velike svjetske turneje koja sadrži više od 60 koncerata na tri kontinenta, a kojom ujedno predstavlja i svoj novi album istoimenog naziva New Silk Road.

Maksim Mrvica Maksim Mrvica Foto: Foto: PR

Domaća će publika tako, 30. i 31. ožujka moći uživati u nastupu ovog osebujnog glazbenika, te premijerno poslušati izvedbe uživo kompozicija iz poznatog baleta Nutcracker, All Of Me Johna Legenda, Coldplayev Clocks, Game Of Thrones kao i ostale skladbe s posljednjeg albuma. Uz to Maksim će izvesti i najpoznatije hitove s prethodnih 10 albuma, poput Flight Of The Bumblebee, Exodus, The Godfather, a sve uz pratnju benda s kojim dijeli svjetske pozornice.

Maksim Mrvica Maksim Mrvica Foto: Foto: PR

Album New Silk Road dostupan je i u Hrvatskoj, u izdanju Croatia Recordsa.

Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio.hr i Ulaznice.hr, njihovim prodajnim mjestima, te na blagajni dvorane Lisinski po cijeni od 190, 240, 280 i 300 kuna.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene