Dok Narin i Firat pokušavaju shvatiti što se događa između Deniz i Sermeta, odluče svi zajedno dočekati Novu godinu u planinskoj kući.


Denizin i Sermetov romantični odmor sve zaprepasti. Narin I Deniz razgovaraju o situaciji u kojoj su se našli Firat I Irmak.

Zgodni Turčin osvojio srca Hrvatica!

Vezani članci Slika nije dostupna Deniz ima jedan uvjet - želi ugovor o slobodi! Slika nije dostupna Deniz i Sermet nailaze na probleme

Šadije, nemoćna pred Zaferom, trpi jake bolove, nakon što je opet podigao ruku na nju. Slomljena duhom, Šadije poseže za očajničkim potezom te poseže za tabletama.Umu je dolazi posjetiti, no sumnjajuću u Zaferove riječi da ju je odveo u trgovački centar, odlazi kod nje u kuću te je pronalazi pretučenu I u nesvjesti. Sermet šalje svoje ljude da se osvete Zaferu.

Ono što je Zafer učinio Šadije skupo će platiti. Ali, koji je saznao što je Šadije sve proživjela, ni pod koju cijenu neće Zaferu progledati kroz prste za sve što je učinio. No doći će do točke gdje će zbog neočekivanog razloga stvari izmaknuti kontroli te mogućnosti za povratak neće biti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook