ŠTRUMFOVI SKRIVENO SELO

Nakon četiri godine čekanja: Naši omiljeni animirani junaci opet su s nama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uz dva super-uspješna kino hita iza sebe Štrumfove: Skriveno selo već sada možemo proglasiti apsolutno najvećim kino hitom ove godine!

Čak niti oni najoptimističniji filmski prognozeri nisu mogli pretpostaviti da će 2011. godine prvi nastavak jednostavno nazvan „Štrumpfovi“ poharati kino blagajne i da će ga u hrvatskim kinima pogledati preko 135 tisuća gledatelja. Tim rezultatom „Štrumpfovi“ su postali uvjerljivo najgledaniji film te godine. Dvije godine kasnije, „Štrumpfovi 2“ doslovno su eksplodirali na box-officeu, a u konačnici ih je vidjelo preko 205 tisuća ljudi. Ne treba niti spominjati da su i tada naši omiljeni filmski junaci čvrsto zasjeli na tron kada su najgledaniji filmovi godine u pitanju.

Pogledaj i ovo showbuzz Avantura počinje Održana svečana premijera animiranog superhita "Štrumpfovi - Skriveno selo"

Nakon pune četiri godine konačno smo dočekali i treći nastavak naziva ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO koji se od danas započinje prikazivati u kinima diljem Hrvatske. Iako su prva dva nastavka snimljena igrano-animiranim stilom (što znači da je polovica filma bila animirana, a polovica igrana), ovaj dio je u cijelosti animiran i prikazan u najmodernijoj 3D tehnologiji. Kao i svi animirani filmovi u posljednjih 10 godina i ovaj je sinkroniziran, a neki od glumaca koji su posudili svoje glasove su Hana Hegedušić, Mladen Vasary, Mila Elegović, Ivan Vukelić, Alma Prica, Ana Begić Tahiri, Ljubomir Kerekeš, Ivan Đuričić, Marko Makovičić i mnogi drugi.

Radnja trećeg nastavka serijala ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO vrti se oko Štrumpfete koja će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla tajanstveno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerojatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj povijesti!

Uz dva super-uspješna kino hita iza sebe, cjelovitu digitalnu 3D animaciju, hrpu potpuno novih likova koje do sada nismo imali prilike vidjeti i intrigantnu radnju koja će zaokupiti sve generacije gledatelja, nesumnjivo je da ŠTRUMPFOVE: SKRIVENO SELO već sada možemo proglasiti apsolutno najvećim kino hitom ove godine!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene