Prvi put u Hrvatskoj!

Nakon nastupa u legendarnom klubu Pacha na Ibizi, Bob Moses ovoga četvrtka u Zagrebu!

Bob Moses (Foto: PR) Bob Moses (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bob Moses (Foto: PR) Galerija

Bob Moses je dosad izdao dva albuma, a posljednji, nedavno objavljeni Battle Lines, upravo promoviraju na svjetskoj turneji u sklopu koje ovog proljeća nakon Londona, New Yorka, Amsterdama, Barcelone i Ibize dolaze u Zagreb.

Mnogi ih uspoređuju sa Radioheadom i Coldplayom, što im kako kažu laska, a Elton John je samo jedan od njihovih slavnih obožavatelja.

Pogledaj i ovo Elton John i David Furnish (Foto: Getty Images) otkazao i turneju Legendarni Elton John dobio je elitno kraljevsko priznanje, no jedan je detalj jako zabrinuo njegove obožavatelje

Odlične kritike prvog albuma dovele su ih i do nominacije za Grammy, te su jedni od rijetkih glazbenika koji imaju čak dvije pjesme uvrštene na soundtracku poznate video igrice FiFA .

U četvrtak 13. lipnja prvi put dolaze u Hrvatsku, možete ih uživo poslušati na pozornici kluba Opera u samom srcu Zagreba.

Bob Moses je dosad izdao dva albuma, a posljednji, nedavno objavljeni Battle Lines, upravo promoviraju na svjetskoj turneji u sklopu koje ovog proljeća nakon Londona, New Yorka, Amsterdama, Barcelone i Ibize dolaze u Zagreb. Predstavit će se club setom, prilagođenom klupskim pozornicama gdje, za razliku od velikih festivalskih, nastupaju bez pratnje bubnjara. Na taj način će se odlično uklopiti u ambijent Opere cluba, koja će se za ovu prigodu uz posebnu pozornicu i vrhunsko ozvučenje Brace Radovića pretvoriti u prvoklasan koncertni prostor.

Dobroj atmosferi doprinijet će i sjajna podrška Ilije Rudmana, jednog od najboljih DJ-a i producenata na ovim prostorima, vlasnika etikete Imogen Recordings s velikim ugledom na međunarodnoj house sceni. Odličan uvod u cijeli događaj napravit će Nik Orosi, najbolji glazbenik među baristima, koji će nastupom uživo predstaviti svoj novi album.

Posljednje ulaznice za ovaj izniman glazbeni događaj u organizaciji Collage Eventsa možete pronaći u sustavu Entrio.hr. i na ulazu kluba Opera.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene