Bob Moses je dosad izdao dva albuma, a posljednji, nedavno objavljeni Battle Lines, upravo promoviraju na svjetskoj turneji u sklopu koje ovog proljeća nakon Londona, New Yorka, Amsterdama, Barcelone i Ibize dolaze u Zagreb.

Galerija


Mnogi ih uspoređuju sa Radioheadom i Coldplayom, što im kako kažu laska, a Elton John je samo jedan od njihovih slavnih obožavatelja.

Vezani članci Elton John (Foto: Getty Images) Elton John uputio poruku tolerancije na Montreux Jazz Festivalu u Švicarskoj Elton John (Foto: AFP) Slavni glazbenik do 23. godine nije se seksao, a onda je nevinost izgubio s menadžerom

Odlične kritike prvog albuma dovele su ih i do nominacije za Grammy, te su jedni od rijetkih glazbenika koji imaju čak dvije pjesme uvrštene na soundtracku poznate video igrice FiFA .

U četvrtak 13. lipnja prvi put dolaze u Hrvatsku, možete ih uživo poslušati na pozornici kluba Opera u samom srcu Zagreba.

Bob Moses je dosad izdao dva albuma, a posljednji, nedavno objavljeni Battle Lines, upravo promoviraju na svjetskoj turneji u sklopu koje ovog proljeća nakon Londona, New Yorka, Amsterdama, Barcelone i Ibize dolaze u Zagreb. Predstavit će se club setom, prilagođenom klupskim pozornicama gdje, za razliku od velikih festivalskih, nastupaju bez pratnje bubnjara. Na taj način će se odlično uklopiti u ambijent Opere cluba, koja će se za ovu prigodu uz posebnu pozornicu i vrhunsko ozvučenje Brace Radovića pretvoriti u prvoklasan koncertni prostor.

Dobroj atmosferi doprinijet će i sjajna podrška Ilije Rudmana, jednog od najboljih DJ-a i producenata na ovim prostorima, vlasnika etikete Imogen Recordings s velikim ugledom na međunarodnoj house sceni. Odličan uvod u cijeli događaj napravit će Nik Orosi, najbolji glazbenik među baristima, koji će nastupom uživo predstaviti svoj novi album.

Posljednje ulaznice za ovaj izniman glazbeni događaj u organizaciji Collage Eventsa možete pronaći u sustavu Entrio.hr. i na ulazu kluba Opera.