Bob Moses je dosad izdao dva albuma, a posljednji, nedavno objavljeni Battle Lines, upravo promoviraju na svjetskoj turneji u sklopu koje ovog proljeća nakon Londona, New Yorka, Amsterdama, Barcelone i Ibize dolaze u Zagreb.

Galerija


Mnogi ih uspoređuju sa Radioheadom i Coldplayom, što im kako kažu laska, a Elton John je samo jedan od njihovih slavnih obožavatelja.

Vezani članci Princeza Diana (Foto: Profimedia) Charles ju nikada nije volio, ali zato je dvojicu holivudskih frajera smotala oko malog prsta David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Prijateljima se hvalio da će ju oženiti i prije nego ju je upoznao: 22 godine kasnije ljubav još cvjeta

Odlične kritike prvog albuma dovele su ih i do nominacije za Grammy, te su jedni od rijetkih glazbenika koji imaju čak dvije pjesme uvrštene na soundtracku poznate video igrice FiFA .

U četvrtak 13. lipnja prvi put dolaze u Hrvatsku, možete ih uživo poslušati na pozornici kluba Opera u samom srcu Zagreba.

Bob Moses je dosad izdao dva albuma, a posljednji, nedavno objavljeni Battle Lines, upravo promoviraju na svjetskoj turneji u sklopu koje ovog proljeća nakon Londona, New Yorka, Amsterdama, Barcelone i Ibize dolaze u Zagreb. Predstavit će se club setom, prilagođenom klupskim pozornicama gdje, za razliku od velikih festivalskih, nastupaju bez pratnje bubnjara. Na taj način će se odlično uklopiti u ambijent Opere cluba, koja će se za ovu prigodu uz posebnu pozornicu i vrhunsko ozvučenje Brace Radovića pretvoriti u prvoklasan koncertni prostor.

Dobroj atmosferi doprinijet će i sjajna podrška Ilije Rudmana, jednog od najboljih DJ-a i producenata na ovim prostorima, vlasnika etikete Imogen Recordings s velikim ugledom na međunarodnoj house sceni. Odličan uvod u cijeli događaj napravit će Nik Orosi, najbolji glazbenik među baristima, koji će nastupom uživo predstaviti svoj novi album.

Posljednje ulaznice za ovaj izniman glazbeni događaj u organizaciji Collage Eventsa možete pronaći u sustavu Entrio.hr. i na ulazu kluba Opera.