Berlin, europska prijestolnica elektroničke glazbe, žudnja je mnogih DJ-a i producenata.

Galerija


 Tamošnji bezbrojni klubovi meka su partijanera iz cijelog svijeta, pa ne čudi da je dobivanje angažmana u tom gradu na posebnoj cijeni. Marko Pelaić, poznatiji kao Homeboy, uspio je dobiti rezidenciju u jednom od najpoznatijih berlinskih klubova – Zur wilden Renate. Telefonski poziv 2015. tamošnjem kolegi Swiftu bio je ključan za obrat u karijeri, pa Marko danas u Renati nastupa kao DJ, ali i live izvođač uz najjača imena elektroničke scene.

PR
PR
 

Na zagrebačkoj je sceni prisutan od 2006. kao DJ, producent i dizajner zvuka, a najpoznatiji mu je projekt Homeboy. Pod tim je imenom počeo stvarati house muziku s primjesama techna i disca. Njegov moderni zvuk s oldschool štihom karakterističan je i po uvođenju neravnog 7/4 ritma, a svaki live nastup mu zvuči drukčije čime stvara jedinstveni doživljaj.
Izdanja je u početku objavljivao na nekoliko domaćih i stranih izdavačkih kuća, sve dok nije s frankfurtskim producentima Oliverom Achatzom i Janisom osnovao vlastitu etiketu House Is OK. Uz radove njih trojice, na etiketi su i izdanja poznatijih izvođača poput Romana Flügela i Kornéla Kovácsa.

Homeboy je i odličan DJ što ga danas dovodi na pozornice mnogih europskih klubova i festivala. Kao DJ nastupit će i u Mastersu uz Felvera i Pepija Jogardea na posljednjem ovogodišnjem izdanju programa Forty Fifty. Iskusan trojac podići će ionako dobro prosinačko raspoloženje, jer house je OK!
 

Vezani članci PR Techno diva Tijana T na proslavi 18 godina Mastersa PR U Masters stiže Fred Everything, zvijezda deep housea inspirirana Hrvatskom