Berlin, europska prijestolnica elektroničke glazbe, žudnja je mnogih DJ-a i producenata.

Galerija


 Tamošnji bezbrojni klubovi meka su partijanera iz cijelog svijeta, pa ne čudi da je dobivanje angažmana u tom gradu na posebnoj cijeni. Marko Pelaić, poznatiji kao Homeboy, uspio je dobiti rezidenciju u jednom od najpoznatijih berlinskih klubova – Zur wilden Renate. Telefonski poziv 2015. tamošnjem kolegi Swiftu bio je ključan za obrat u karijeri, pa Marko danas u Renati nastupa kao DJ, ali i live izvođač uz najjača imena elektroničke scene.

PR
PR
 

Na zagrebačkoj je sceni prisutan od 2006. kao DJ, producent i dizajner zvuka, a najpoznatiji mu je projekt Homeboy. Pod tim je imenom počeo stvarati house muziku s primjesama techna i disca. Njegov moderni zvuk s oldschool štihom karakterističan je i po uvođenju neravnog 7/4 ritma, a svaki live nastup mu zvuči drukčije čime stvara jedinstveni doživljaj.
Izdanja je u početku objavljivao na nekoliko domaćih i stranih izdavačkih kuća, sve dok nije s frankfurtskim producentima Oliverom Achatzom i Janisom osnovao vlastitu etiketu House Is OK. Uz radove njih trojice, na etiketi su i izdanja poznatijih izvođača poput Romana Flügela i Kornéla Kovácsa.

Homeboy je i odličan DJ što ga danas dovodi na pozornice mnogih europskih klubova i festivala. Kao DJ nastupit će i u Mastersu uz Felvera i Pepija Jogardea na posljednjem ovogodišnjem izdanju programa Forty Fifty. Iskusan trojac podići će ionako dobro prosinačko raspoloženje, jer house je OK!
 

Vezani članci PR Beogradska electro jazz atrakcija Tapan nastupa ove subote u Zagrebu PR U Masters stiže Fred Everything, zvijezda deep housea inspirirana Hrvatskom