Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Manifestacija se održava 28. puta, a tijekom deset festivalskih dana posjetitelji će moći uživati u zabavnom programu i odličnom pivu.


 Najznačajniji pivski festival u Hrvatskoj, 'Dani piva Karlovac 2014.' održat će se od 22. do 31. kolovoza na prostoru Športsko rekreacijskog centra Korana u Karlovcu. Organizator je tvrtka Fest koja je dobila koncesiju za 'Dane piva Karlovac', a generalni sponzor i ove je godine Karlovačka pivovara.

Vezani članci U karlovačkoj Općoj bolnici carskim rezom porođena COVID pozitivna majka - 4 Blokirali dio bolnice: U Karlovcu pod punom zaštitnom opremom uspješno porodili COVID pozitivnu majku HGSS u Korani pronašao tijelo muškarca U Korani pronađeno tijelo 50-godišnjaka koji je prošlog vikenda ispao iz čamca, za drugim muškarcem još se traga


Najavljene su i brojne promjene u konceptu samih Dana piva. ''Mijenja se izgled lokacije, povećat će se broj pozornica pa će se program odvijati na ukupno četiri pozornice i značajno se ulaže u infrastrukturu. Određeni zaokret napravljen je i u zabavnom programu, a na središnjoj pozornici nastupit će neke od trenutno najvećih domaćih i regionalnih glazbenih zvijezda. Tako će Dani piva ugostiti Dubiozu kolektiv, Massima, Hladno pivo, a nastupit će i Klapa Intrade, Jole, Maja Šuput, Ivan Zak, Jelena Rozga, Thompson i Jasmin Stavros'', istaknula je direktorica prodaje tvrtke Fest Anita Tuček.


Gradonačelnik Grada Karlovca Damir Jelić smatra kako će navedene promjene doprinijeti poboljšanju kvalitete Dana piva: ''Prvi put odabran je ponuđač koji će dulje vrijeme organizirati manifestaciju što će osigurati kontinuirano poboljšanje kvalitete programa. Ova manifestacija ima tradiciju i godinama doprinosi turističkoj promociji našeg grada. Promjena koncepcije, renomirani izvođači, novosti u programskom, organizacijskom i marketinškom konceptu, najbolja su pozivnica svima da se odazovu druženju u gradu susreta''.


Karlovačka pivovara, kao generalni sponzor, radit će na tome da pivo doista bude u središtu manifestacije. Predsjednica Uprave Karlovačke pivovare Branka Slaveska istaknula je da pivovara iznimno mnogo ulaže u lokalnu zajednicu i želi da Dani piva prerastu u veći regionalni događaj na kojem bi potrošači mogli probati nešto novo i drugačije: ''Naša vizija je da Dani piva do 2020. godine budu najinternacionalniji pivski festival u Hrvatskoj te da na njemu ima znatno više posjetitelja. Tako smo za ovu godinu pripremili nekoliko noviteta. Osigurat ćemo ponudu 15-ak različitih pivskih brendova iz kompanije Heineken koji inače nisu dostupni u Hrvatskoj i to će biti sjajna prilika da hrvatski ljubitelji piva kušaju nešto novo. Također, naši stručnjaci održat će edukativne degustacije piva u sklopu kojih će posjetitelji moći naučiti nešto više o kulturi piva. Nadalje, kao odgovorna kompanija, nastavit ćemo promicati odgovorno konzumiranje kroz aktivnost 'Ja sam 18+', a organizirat ćemo i besplatan prijevoz za posjetitelja Dana piva.''

Detaljan raspored nastupa svih izvođača te ostalih sadržaja uskoro će biti dostupan na promotivnim materijalima, te na Facebook stranici Dana piva Karlovac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook