Dodijeljene su statue Cesarica za Hit godine u završnoj večeri ove nagrade, a slavili su Zsa Zsa i Hiljson Mandela.

Galerija


Najviše glasova publike ikad u finalu hrvatske glazbene nagrade Cesarice dobila je pjesma „Ova ljubav“ Zsa Zse i Hiljsona Mandele!

Vezani članci Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Petar Grašo s naslovnom pjesmom naše hit-serije u finalu Cesarice, spot je snimao u imaginarnom Dizmovu Zsa Zsa i Antonela Progovorile o teretu koji su nosile i hrabro pokazale pravo lice: "Ustajala sam ranije i potajno se šminkala samo da me on ne bi vidio..."

„Srce mi je počelo upravo lupat“, rekla je Zsa Zsa nakon proglašenja i primitka statue Cesarica za Hit godine, dok je mladi traper Hiljson dodao: „Suludo, suludo, suludo, tek mi dopire polako do glave!“

Jelena Žnidarić Zsa Zsa prije nekoliko dana je rekla kako sama sebe još uvijek smatra pjevačicom u usponu, što je vrlo skromno za mladu i talentiranu pjevačicu koja, mogli bi reći, sad već nameće glazbene trendove u Hrvatskoj. Za pjesmu „Ova ljubav“ kaže da su dobili jako puno prijedloga kako „neće proći“ i neće biti prepoznata, međutim ona i treper Hiljson nisu odustali. Pobjedničku pjesmu potpisuju Ante Pecotić, Bojan Šalamon Shalla i Ivan Hilje.

Zabavnim hitom proglašena je pjesma “Sveto pismo“ Jelene Rozge, koja ujedno ima i najviše pregleda na internetu te osvaja nagradu i za internetski hit.

Nagradu za Rock hit ove godine osvojila je grupa Hladno pivo s pjesmom „Ovo će proći“, koju su snimili u suradnji s Online Friends. Klapski hit i ove godine pripao je klapi Rišpet i pjesmi „Maka, maka“, a pop hit je pjesma „Ova ljubav“ u izvedbi Zsa Zse i Hiljsona Mandele.

Nagrada za tamburaški hit pripala je Mejašima i pjesmi “Nije to vino”. Dodijeljena je i nagrada pjesmi koja je imala najbolje rezultate slušanosti na radijskim postajama, a to je pjesma “Mali krug velikih ljudi” u izvedbi Massima. Najbolji autor 2020. godine je Ante Pecotić koji je osvojio nagradu za Hit autora.

Mira je 35 godina ljubila redatelja Gorana Gajića, bili su jači od svih nedaća, a jednom je ispričala kako je njihova ljubav zapravo započela