Novi singl

Najveći latino majstor u regiji se vratio - Ne treba snove da bi je sanjao

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dočekali smo povratak najvećeg latino majstora u regiji.

Jedan od najvećih latino majstora u regiji, Željko Krušlin, zajedno sa svojim Latinom ovih dana u velikom stilu vraća se na glazbenu scenu, i to ni manje ni više, nego novim singlom. Riječ je o pjesmi naziva 'Ne trebam snove da te sanjam', koja najavljuje već spomenuti veliki povratak, te puno toga novoga.

Pogledaj i ovo Amaury Nolasco (Foto: Dnevnik.hr) Još ga se sjećate Intervju s ljepotanom iz nekadašnje hit serije "Zakon braće": "Bio sam crna ovca u obitelji, no sad sam glavni!"

Massimo priprema veliki koncert u Zadru i Rijeci - Osvoji KARTE!

Glazbu i tekst potpisuje sam Željko, dok je aranžman i produkciju napravio Tomislav Modrić. Osim povratka na scenu, ovim singlom ističe se povratak korijenima latinoameričkoj glazbi, swingu te flamencu, a sve u prepoznatljivom stilu Latina.

Željko Krušlin ističe kako je kroz godine mnogim drugim izvođačima pisao pjesme i kroz njih dotaknuo neke druge glazbene smjerove te se zaželio pravog latino zvuka.

Baš taj latino zvuk prepoznatljiv je u novome singlu 'Ne trebam snove da te sanjam', a koja će brojnu publiku Latina podsjetiti na stare uspješnice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene