U Green Goldu

Najpoznatiji svjetski bubnjar Simon Phillips u Zagrebu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pasionirani ljubitelji bubnjeva ali i svi profesionalci znaju vrijednost Simona Phillipsa. Stoga ne čudi izuzetno zanimanje za koncert u Green Gold Clubu u ponedjeljak 11.05.2015.

Najpoznatiji svjetski bubnjar Simon Phillips sa svojim bandom 'Protocol', u ponedjeljak 11.05.2015., koncert će održati u najatraktivnijem klubu metropole Green Gold Club-u.

Pogledaj i ovo showbuzz Green Gold Club To se zove potres - kraljice oduševile publiku koja je željela još

Zagreb će u ponedjeljak 11.05. biti sjecište puteva bubnjara svih uzrasta, stilova i razina znanja, a fanovima će posebno interesantno biti druženje osobno sa Simonom Phillipsom koje će se od 16:00 do 17:00 sati održati u prostorima Music Shop No1 na adresi Avenija Većeslava Holjevca 58.

Green Gold Club za čitatelje Dnevnik.hr-a ima i 2x2 karte za Simonov nastup u Zagrebu! Pošaljite nam na mail natjecaj@novatv.hr zašto želite na koncert i možda baš vi osvojite karte.

Imamo i dobitnike: 

Martina Povalec
Nevena Fučkar

Čarobna noć u Green Gold Clubu - pogledajte kako se partija uz La Fiestu!

Simon Phillips jedan je od najkvalitetnijih i najcjenjenijih bubnjara svijeta, čiji stil karakterizira ne samo izniman talent, već i visoka razina muzikalnosti. Nastupao je i snimao za velik broj svjetski poznatih glazbenika, bandova i izvođača kao što su: Mick Jagger, The Who, TOTO, Gary Moore, Jeff Beck, Robert Palmer, Peter Gabriel, Whitesnake, David Gilmour, Steve Lukather, Joe Satriani, Jack Bruce, Judas Priest, Pete Townshend, Al DiMeola, Stanley Clark, The Pretenders i brojni drugi..

Nakon 25 godina blistave karijere i snimanja, Simon izdaje novi solo album ''Protocol II''. Osim njega, bend čine gitarist Andy Timmons (Danger Danger), klavijaturist Steve Weingart (Steve Lukather, Chic Corea) i basist Ernest Tibbs (Natalie Cole) te kreću 2014. godine na turneju po SAD-u, Japanu i Europi. Kako je 'Protocol II' dobio vrhunske kritike od fanova diljem svijeta, Simon i ekipa kreću ponovo 2015. godine na turneju po Americi i Europi.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl po cijeni od 120,00kn nabavite putem sustava Eventim i u Music Shop No.1 trgovinama!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene