Natjecanje barmena

PREDSTAVLJENI NAJPOPULARNIJI KOKTELI U HRVATSKOJ

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan je od najboljih hrvatskih koktel majstora i barmena, ujedno je i europski prvak.

Hrvatska, jedna od najpopularnijih svjetskih turističkih destinacija, prednjači i u ponudi zabave. Jedan od najboljih hrvatskih barmena Mario Majcen predstavlja četiri najpopularnija i najtraženija koktela u Hrvatskoj. Mojito, Cuba libre, Mai Tai i H20 sky fall najpopularniji su kokteli u Zagrebu u kojem se ovog tjedna održava i natjecanje hrvatskih barmena.

Pogledaj i ovo showbuzz Organizira H2O Doček Nove godine uz Elitni odred u Gastro globusu

„Poslom barmena bavim se već dugi niz godina i u meni budi svu kreativnost i zadovoljstvo koje mi bilo što drugo ne bi moglo pružiti. Izuzetno sam sretan što mogu najaviti najveće natjecanje u izradi koktela koje će se ove godine održati čak u pet gradova, prvi na redu je Zagreb u klubu H2O. Nadam se da će ovog četvrtka veliki broj barmena sudjelovati u ovogodišnjem Havana Club Coctail Grand Prix natjecanju!» - izjavio je popularni barmen Mario Majcen.

Jedan je od najboljih hrvatskih koktel majstora i barmena, ujedno je i europski prvak. Bogatu karijeru oplemenio je s četiri titule najboljeg barmena Hrvatske. Drugo mjesto osvojio je na svjetskom prvenstvu koji se održao na Kubi. Umijećem izrade koktela zadivio je mnoge kako u Hrvatskoj tako i šire. Mario danas radi u jednom od najpopularnijih klubova, gdje svakog vikenda posjetiteljima priređuje atraktivne akrobacije u izradi koktela.

Havana Club Coctail Grand Prix jedno je od najvećih natjecanja za barmene u svijetu. Ove godine u Hrvatskoj će svoje umijeće odmjeriti dvadeset barmena koji će se natjecati u pet gradova. Pobjednik će predstavljati našu zemlju na velikom finalu na Kubi. Zagreb, Pula, Zadar, Split i Dubrovnik domaćini su ovogodišnjeg Havana Club Coctail Grand Prixa te su svi posjetitelji pozvani da otkriju čari koktela i barmajstora, a svoju prvu priliku imati će u klubu H2O već u četvrtak 18. veljače


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene