Pod kreativnim vodstvom poznatog modnog fotografa Danijela Galića kao zvijezde kampanje našle su se nekadašnje najljepše Hrvatice Vedrana Linardić i Nikolina Miletić.


10.Riječke stepenice, najglamurozniji ljetni event u Hrvatskoj, krajem kolovoza slavi deset godina uspješnog održavanja i predstavlja jedinstvenu modnu priču u trajanju od dva dana na dvije prekrasne lokacije u Rijeci!

Vezani članci Žanamari (FOTO: PR) Žanamari opet muči zdravlje, razmišlja o cjepivu! ''Ni ove naočale za varenje mi ne bi pomogle'' Jelena Urukalo (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) Jelena i Vedrana izazvale pomutnju! Bombastične ljepotice mamile uzdahe jačeg spola

Projekt godinama spaja modu i umjetnost kroz razne modne priče. Nedavno je u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja, atriju Guvernerove palače u Rijeci snimljena nova kampanja ovogodišnje manifestacije. Pod kreativnim vodstvom poznatog modnog fotografa Danijela Galića kao zvijezde kampanje našle su se nekadašnje najljepše Hrvatice Vedrana Linardić i Nikolina Miletić.

Guvernerova palača savršena je prirodna kulisa ovog velikog modnog eventa na Kvarneru stoga je upravo ta lokacija izabrana za snimanje ovogodišnjeg vizuala. Manifestacija se svake godine održava na otvorenom, navečer, na prekrasnim kamenim stubama u samom centru Rijeke pa to neće biti iznimka niti ove godine mada će se ovo veliko modno događanje održati prvi put dva dana. U petak 26.kolovoza prva modna večer 10.Riječkih stepenica održati će se kao i do sada na stepenicama pored Grand hotela Bonavia na kojoj će kolekcije večernjih haljina, odijela i modnih dodataka predstaviti brojne modne kuće i dizajneri iz cijele Hrvatske.

Posjetitelji će uživati u 15 modnih revija, a program vodi Vlatka Pokos. Druga večer preseliti će u subotu 27.kolovoza prvi put na prekrasan trg ispred kazališta HNK Ivan pl.Zajc gdje će posjetitelji manifestacije moći uživati u kolekcijama poznatih svjetskih brandova . Ulaz na manifestaciju, koja počinje u 20:30 sati obje večeri, je slobodan za sve posjetitelje.