Prezgodna Ivana

Najljepša hrvatska misica u novom romatičnom spotu Marka Škugora

Marko Škugor (Foto: PR) - 6 Marko Škugor (Foto: PR) - 6 PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Škugor (Foto: PR) - 6 Marko Škugor (Foto: PR) - 5 Marko Škugor (Foto: PR) - 4 Marko Škugor (Foto: PR) - 3 Marko Škugor (Foto: PR) - 2 +0 Marko Škugor (Foto: PR) - 1 Galerija

Pjesmu "Ako projdemo" potpisuje vrhunski autorski dvojac, Neno Ninčević i Miro Buljan, dok aranžman i produkciju potpisuje Igor Ivanović.

Za novu pjesmu "Ako projdemo" Marko Škugor tvrdi da je najljepša koju je do sada otpjevao, a u spotu mu se pridružila i bivša misica Ivana Ergić. Pjesmu "Ako projdemo" potpisuje vrhunski autorski dvojac, Neno Ninčević i Miro Buljan, dok aranžman i produkciju potpisuje Igor Ivanović.

Pogledaj i ovo Marko Škugor "Osjećaj je bio fenomenalan" Najpoželjniji gost svih mladenaca u Hrvatskoj prisjetio se suradnje koja mu je obilježila život: "Njega više nema, ali ja sam mu vječno zahvalan"

"Pjesma 'Ako projdemo' zasigurno je jedna od najsnažnijih i najljepših pjesama koje sam dosad otpjevao! Legendarni autorski dvojac, Neno Ninčević i Miro Buljan, opet su napravili pjesmu za sva vremena! Sve to je u jednu modernu glazbenu priču uklopio Igor Ivanović, a za spot je glavni i odgovorni bio Željko Petreš. Velika hvala, po meni, našoj najljepšoj misici do sada – Ivani Ergić na sudjelovanju u ovom projektu i na fenomenalnoj odrađenoj ulozi" rekao je Marko Škugor.

Marko i Ivana snimanje su proveli u odličnoj atmosferi u Šibeniku i prekrasnom Golden Rays Luxury Resortu u Primoštenu.

Novi album

Ova će se pjesma naći i na novom Markovu albumu "Samo s tobom sam upoznao ljubav", koji bi uskoro trebao biti u prodaji. Album će zasigurno odjeknuti, baš kao i njegov album prvijenac "Dalmatinska vilo", s kojim se dugo zadržao na top-listi najprodavanijih.

Marko svoju karijeru gradi čvrstim koracima, a vrhunac njegova dosadašnjeg rada je bio koncert u ožujku u Lisinskom koji je bio rasprodan čak 12 dana ranije, a publika ga je nagradila s nekoliko stajaćih ovacija.

Prije brojnih ljetnih nastupa Marko se nedavno uputio na romantično putovanje u Veneciju i San Franciso sa suprugom Ivanom kako bi napunio baterije.

Marko Škugor (Foto: PR) - 5 Marko Škugor (Foto: PR) - 5 Foto: PR

NASTUPI DO KRAJA LIPNJA:

30. 5. MAKARSKA
1. 6. JAKOBSKI DOL
3. 6. KRK
8. 6. ZAGREB (Buzin)
9. 6. VODICE, CMC festival
14. 6. IVANEC
23. 6. BAKAR
24. 6. RIČICE
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene