Pjesmu "Ako projdemo" potpisuje vrhunski autorski dvojac, Neno Ninčević i Miro Buljan, dok aranžman i produkciju potpisuje Igor Ivanović.

Galerija


Za novu pjesmu "Ako projdemo" Marko Škugor tvrdi da je najljepša koju je do sada otpjevao, a u spotu mu se pridružila i bivša misica Ivana Ergić. Pjesmu "Ako projdemo" potpisuje vrhunski autorski dvojac, Neno Ninčević i Miro Buljan, dok aranžman i produkciju potpisuje Igor Ivanović.

Vezani članci Lara Brkić (Foto: Boris Mataković) Poslušajte kako pjeva jedna od najzgodnijih Hrvatica: U pomoć joj uskočio i poznati dalmatinski slavuj Marko Škugor (Foto: PR) Iskrena ispovijest Marka Škugora: ''Bilo je dana kad sam se pitao što će sutra biti, ali sve se isplatilo''

"Pjesma 'Ako projdemo' zasigurno je jedna od najsnažnijih i najljepših pjesama koje sam dosad otpjevao! Legendarni autorski dvojac, Neno Ninčević i Miro Buljan, opet su napravili pjesmu za sva vremena! Sve to je u jednu modernu glazbenu priču uklopio Igor Ivanović, a za spot je glavni i odgovorni bio Željko Petreš. Velika hvala, po meni, našoj najljepšoj misici do sada – Ivani Ergić na sudjelovanju u ovom projektu i na fenomenalnoj odrađenoj ulozi" rekao je Marko Škugor.

Marko i Ivana snimanje su proveli u odličnoj atmosferi u Šibeniku i prekrasnom Golden Rays Luxury Resortu u Primoštenu.

Novi album

Ova će se pjesma naći i na novom Markovu albumu "Samo s tobom sam upoznao ljubav", koji bi uskoro trebao biti u prodaji. Album će zasigurno odjeknuti, baš kao i njegov album prvijenac "Dalmatinska vilo", s kojim se dugo zadržao na top-listi najprodavanijih.

Marko svoju karijeru gradi čvrstim koracima, a vrhunac njegova dosadašnjeg rada je bio koncert u ožujku u Lisinskom koji je bio rasprodan čak 12 dana ranije, a publika ga je nagradila s nekoliko stajaćih ovacija.

Prije brojnih ljetnih nastupa Marko se nedavno uputio na romantično putovanje u Veneciju i San Franciso sa suprugom Ivanom kako bi napunio baterije.

Marko Škugor (Foto: PR) - 6
Marko Škugor (Foto: PR) - 5 Foto: PR

NASTUPI DO KRAJA LIPNJA:

30. 5. MAKARSKA
1. 6. JAKOBSKI DOL
3. 6. KRK
8. 6. ZAGREB (Buzin)
9. 6. VODICE, CMC festival
14. 6. IVANEC
23. 6. BAKAR
24. 6. RIČICE