Green Gold Club

Najbolji tulum u gradu uz koncert grupe Magazin u petak 31. siječnja!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ona je vesela, zabavna i puna energije. U kombinaciji s jednim od najdugovječnijih bandova žare i pale klubovima i dvoranama. Oni su splitska grupa Magazin i pjevačica Andrea Šušnjara koji ovog petka 31.01. stižu u Green Gold Club.

Svojim nastupima publiku redovito ostavljaju bez daha, a sudeći po tome da već četvrti puta nastupaju u Green Gold Club-u, ljubav Magazina i zagrebačke publike je i više nego velika.

Pogledaj i ovo In Magazin: Andrea Šušnjara - 4 ''neću ih ostaviti na cjedilu'' Andrea Šušnjara o odlasku iz grupe Magazin: ''To mi je u planu, sad kad će se to izrealizirati, moramo vidjeti''

Jelena Rozga zabljesnula u kraljevskoj rezidenciji

Na vječne hitove Magazina 'Kemija', 'Sijamski blizanci', 'Još se ne bih udala', 'Maslačak', 'Dušu nemaš ti da me na njoj nosiš', 'Jutro nakon' pleše se i pjeva do ranih jutarnjih sati i neizostavan su dio najboljih tuluma. Tako će biti i ovoga puta.

Provedite zadnji dan mjeseca siječnja, 31.01. uz grupu Magazin u najboljem klubu u gradu, zagrebačkom Green Gold Club-u!
Osigurajte na vrijeme svoje mjesto putem web-a Green Gold Club-a http://goo.gl/NiGzVT, te iPhone ili Android aplikacije!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene