Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ona je vesela, zabavna i puna energije. U kombinaciji s jednim od najdugovječnijih bandova žare i pale klubovima i dvoranama. Oni su splitska grupa Magazin i pjevačica Andrea Šušnjara koji ovog petka 31.01. stižu u Green Gold Club.


Svojim nastupima publiku redovito ostavljaju bez daha, a sudeći po tome da već četvrti puta nastupaju u Green Gold Club-u, ljubav Magazina i zagrebačke publike je i više nego velika.

Jelena Rozga zabljesnula u kraljevskoj rezidenciji

Vezani članci Slika nije dostupna Veliki Uskršnji koncert Grupe Magazin u Green Goldu Slika nije dostupna Vanillaz house ritmom osvajaju Green Gold Club!

Na vječne hitove Magazina 'Kemija', 'Sijamski blizanci', 'Još se ne bih udala', 'Maslačak', 'Dušu nemaš ti da me na njoj nosiš', 'Jutro nakon' pleše se i pjeva do ranih jutarnjih sati i neizostavan su dio najboljih tuluma. Tako će biti i ovoga puta.

Provedite zadnji dan mjeseca siječnja, 31.01. uz grupu Magazin u najboljem klubu u gradu, zagrebačkom Green Gold Club-u!
Osigurajte na vrijeme svoje mjesto putem web-a Green Gold Club-a http://goo.gl/NiGzVT, te iPhone ili Android aplikacije!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook