Trodnevni spektakl

Najbolji DJ svijeta nastupit će u Papayi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedan od najboljih klubova Hrvatske, koji slovi i kao 23. najbolji klub svijeta, novaljska Papaya, najavljuje ponovno gostovanje najpopularnijeg DJ-a današnjice – Hardwella!

U tri festivalska dana, od 29. do 31. srpnja, Papayom će po treći puta zavladati fenomenalna atmosfera nastupa jednog od najpoznatijih glazbenih imena svijeta. Nakon senzacionalnog nastupa na nedavno završenom UMF festivalu u Miamiu, Hardwell ovoga ljeta nastupa i u sklopu UMF Europe koji se druge godine održava u Splitu, a za nastup u Papayi najavljuje spektakularnu 'Hardwell presents Revealed' turneju kojom je tijekom posljednjih godinu dana osvojio kanadsku publiku.

Pogledaj i ovo showbuzz Zrće već krcato Zrće je otvoreno, party sezona počela - Pogledajte kako je bilo!

Novi izgled i nastupi svjetskih DJa za 23. najbolji klub svijeta!

Event je pod pokroviteljstvom Dancing Astronauta, koji za Hrvatsku kaže kako vrlo brzo postaje središnjom europskom klupskom destinacijom za one koje traže manje iskomercijalizirana mjesta koja pružaju oblik zabave kakav se može pronaći na popularnom partijanerskom odredištu Ibizi. Plažu Zrće i klub Papaya opisuju draguljem hrvatskog turizma.

Hardwell je višestruko nagrađivani, mladi i talentirani DJ, koji je svoju karijeru započeo sa svega 13 godina. Nizozemska izdavačka kuća potpisala je ugovor s Hardwellom kada je imao svega 14 godina prepoznavši njegov izniman dar te je ubrzo počeo obilaziti sva eminentna klupska mjesta elektronske glazbe. U 2014. proglašen je svjetskim broj 1 DJ-em po izboru eminentnog britanskog glazbeng časopisa DJ MAG.

Cijena karte za Hardwell presents Revealed festival mogu se nabaviti u predprodaji po cijeni od 415 kuna za sva tri dana festivala na stranici Papaye.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene