Nakon Ultre

Najbolji DJ svijeta DJ Hardwell večeras nastupa u Papayi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Unatoč jučerašnjem lošem vremenu, trenutak kada je kiša uhvatila mali predah, mladi DJ Dannic izašao je na pozornicu i donio sunce iznad kluba Papaye.

Došao je festival koji su ljubitelji popularne elektronske glazbe jedva dočekali - najbolji hrvatski klub koji slovi i kao 23. najbolji klub svijeta, novaljska Papaya, večeras će ugostiti najpopularnijeg DJ-a današnjice – Hardwella!

Pogledaj i ovo showbuzz Foto: Gola Princeza u bijegu s trona Novalje

Partijaneri iz cijelog svijeta za vrijeme Ultra Europe festivala donijeli zaradu od oko oko 300 milijuna kuna!

U tri festivalska dana, od 29. do 31. srpnja, Papayom će po treći puta zavladati fenomenalna atmosfera nastupa jednog od najpoznatijih glazbenih imena današnjice. Nakon senzacionalnog nastupa Ultra Europe festivalu u Splitu, Hardwell se vraća u Hrvatsku kako bi oduševio i mnogobrojne goste omiljenog mu ljetnog kluba Papaya.

Za nastup u Papayi najavljuje spektakularnu „Hardwell presents Revealed“ turneju kojom tijekom posljednjih godinu dana osvojio kanadsku i američku publiku zajedno sa svojim prijateljima i kolegama Dannicom i Dyrom.

Festival je pod pokroviteljstvom najvećeg medija za klupsku kulturu u SAD-u, Dancing Astronaut, koji za Hrvatsku kaže kako vrlo brzo postaje središnjom europskom klupskom destinacijom za one koji traže najbolju festivalsku ponudu u Europi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene