Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Unatoč jučerašnjem lošem vremenu, trenutak kada je kiša uhvatila mali predah, mladi DJ Dannic izašao je na pozornicu i donio sunce iznad kluba Papaye.


Došao je festival koji su ljubitelji popularne elektronske glazbe jedva dočekali - najbolji hrvatski klub koji slovi i kao 23. najbolji klub svijeta, novaljska Papaya, večeras će ugostiti najpopularnijeg DJ-a današnjice – Hardwella!

Partijaneri iz cijelog svijeta za vrijeme Ultra Europe festivala donijeli zaradu od oko oko 300 milijuna kuna!

Vezani članci Slika nije dostupna Našle način kako da privuku pažnju! Slika nije dostupna Freemasons – Točka na I.

U tri festivalska dana, od 29. do 31. srpnja, Papayom će po treći puta zavladati fenomenalna atmosfera nastupa jednog od najpoznatijih glazbenih imena današnjice. Nakon senzacionalnog nastupa Ultra Europe festivalu u Splitu, Hardwell se vraća u Hrvatsku kako bi oduševio i mnogobrojne goste omiljenog mu ljetnog kluba Papaya.

Za nastup u Papayi najavljuje spektakularnu „Hardwell presents Revealed“ turneju kojom tijekom posljednjih godinu dana osvojio kanadsku i američku publiku zajedno sa svojim prijateljima i kolegama Dannicom i Dyrom.

Festival je pod pokroviteljstvom najvećeg medija za klupsku kulturu u SAD-u, Dancing Astronaut, koji za Hrvatsku kaže kako vrlo brzo postaje središnjom europskom klupskom destinacijom za one koji traže najbolju festivalsku ponudu u Europi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook