16. – 20. kolovoza

Najavljena imena after partyja Sonus festivala: Ricardo Villalobos kao šlag na kraju

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svi kluberi znaju kako nema ništa ljepše od izlaska jutarnjeg sunca, divne atmosfere, tik uz more i kad se iza DJ pulta nađu najbolji artisti na elektronskoj sceni.

Sonus festival je po toj energiji. Saznali smo i imena koja će nastupiti na after partyjima ovogodišnjeg Sonusa, a ono čemu se svi najviše vesele, je after na kojem će zasvirati najveći techno virtuoz - Ricardo Villalobos.

Pogledaj i ovo PR #WELOVESOUND & TIME WARP PREDSTAVLJAJU: SONUS FESTIVAL 2019 Završilo je najuspješnije izdanje Sonus festivala do sad!

Spektakularnim nastupom La Fieste završio Split Beach Festival

17. kolovoza, u utorak ujutro,planiran je Fuse after party kad će nastupiti Guti (live), Enzo Siragusa b2b Seb Zito i Mariano Mateljan. 21. kolovoza, u petak ujutro, iza pulta stajat će Ricardo Villalobos, Rhadoo, Zip, Sonja Moonear, Margaret Dygas i Binh. Vrijeme završetka tog after partyja nije poznat.

Ulaz na after partyje uključen je u festivalsku kartu koja za posjetitelje iz Hrvatske i EX YU regije iznosi 620 kn. Karta uključuje 5 dana i 5 noći festivala koji će se održati od 16. – 20. kolovoza. Ulaznice se mogu kupiti online putem Entrio ili na prodajnim mjestima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene