Još je jedna ljetna sezona Culture cluba Revelin privedena kraju. Na završnoj večeri nastupio je DJ Chris Twist i rasplesao publiku.


Još je jedna ljetna sezona Culture cluba Revelin privedena kraju. Na završnoj večeri nastupio je DJ Chris Twist i rasplesao publiku koja je na zadnjem ljetnom partyju stvarno davala sve od sebe, kao da želi zadržati vrijeme i ostati u najtoplijem dijelu godine.

Vezani članci Slika nije dostupna PAUL VAN DYK OSVOJIO DUBROVAČKU TVRĐAVU REVELIN Slika nije dostupna FEDDE LE GRAND: 'Ne mogu objasniti zašto tako volim Hrvatsku'

Završila je tako sezona koja je u klub dovela velike zvijezde i po tko zna koji puta obogatila turističku ponudu najljepšeg grada na svijetu. Od 30. svibnja bili su ovdje, između ostalih: Nicola Fasano, Don Diablo, Firebeatz, Roger Sanchez, Fedde Le Grand, Paul Van Dyk, Mark Knight, Marco Bailey, DJs from Mars, James Zabiela, Juian Jordan, Redondo, Kryder, spektakularni nastupi La Fiesta i GOA i mnogi drugi.

Revelin priprema završni party ljetne sezone - nikako ne propustite

Svi su odlazili iz Dubrovnika hvaleći organizaciju i atmosferu u klubu koji je malo prije početka ljetne sezone uvršten na listu 100 najboljih klubova na svijetu prema britanskom časopisu Top DJ Mag. Ne treba zaboraviti niti imena domaćih residenta Speed, Audiometric Lane, DANCElectric PHILIPE i dBA, koji su se i ovo ljeto dokazivali na pozornici najpoznatijeg kluba na Jadranu. Na završnom ljetnom partyju u publici je plesala i ekipa Radio Dalmacije koja slavi 20 godina rada. Dakle, ludo je toplo ljeto završilo, Culture club Revelin, sa svojom brojnom publikom, ide dalje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook