Ne propustite

Na tradicionalni božićni party u splitski Kameleon stiže Argentinac - Alexis Cabrera!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Multitalentirani samouki Alexis Cabrera blagdansko raspoloženje podignut će svima koji se odluče plesati na sad već redovnom božićnom partiju u splitskom Kameleonu,

Nakon što je proveo je 6 godina na glazbenom konzervatoriju u Buenos Aires-u gdje je glazba postala njegov život, Alexis Cabrera se pronašao u elektronici koja mu je ponudila neograničenu mogućnost eksperimentiranja. Do kuda je stigao nakon deset godina istraživanja poslije nastupa u Milanu, Trstu i Londonu ovaj temperamentni Argentinac predstavit će Splitu, a najmanje što očekujemo je prvoklasni zvuk underground scene Buenos Airesa.

Pogledaj i ovo Koncert Voyagea, Nuccija, Gazda Paje, Hennyja, Zere i Popova u Splitu - 8 Najpopularniji u regiji Pogledajte tko je u Splitu uspio okupiti ovoliko mladih iz cijele Hrvatske: "Ovo je doživljaj za cijeli život!"

Duge noge koje nisu mogle proći nezamijećeno u splitskom klubu Tropic

Osim što izdaje za svjetski poznate etikete Mindshake Records, Oslo, Bla Bla Music, Great Stuff, Amam, Time i druge, od samih početaka dio je zvuka koji čini splitsku etiketu Acilectro, a rado se odazove svakom pozivu u Hrvatsku, jer je kako kaže oduševljen našom obalom, hranom i ljudima.

Na Božićnom partiju u srijedu 24.12.2014. će mu se za pultom pridružiti domaći DJ-i MJ Suddani i Madezh, a ulaznice možete nabaviti na ulazu kluba po cijeni od 40 kn do ponoći, 50 kn nakon. S obzirom da je Cabrerina glazba prepuna emocija, ritma i zvukova različitih instrumenata i vokala, u Kameleonu su uvjereni da će publika tražiti još, pa su već u subotu 27.12.2014. u goste pozvali beogradski DJ duo Ewox & Tamarinsky koji će se pobrinuti da blagdansko raspoloženje zadrži na razini svojim back2back nastupom u kojem šire samo ljubav.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene