Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

StrossMartre je kulturna i turistička manifestacija u čijem se programu već 14. godinu zaredom predstavljaju glazbene, scenske i likovne snage sa domaće i međunarodne scene.


Budući da se na gotovo svim javnim i privatnim prostorima u gradu sve podredilo „nogometnoj groznici“, Strosseri su odlučili zadržati svoj identitet i dodatno ga pojačati proglašenjem zone slobodne od nogometnih tema i programa.

Vezani članci Festival Jazz.hr/proljeće (Foto: Promo) Jazz.hr/proljeće od 15. do 18. svibnja ove godine - predstavljen vrhunski program! Slika nije dostupna Počasni Grammyji Doorsima i Grateful Deadu

Tako se organizacija StrossMartra oglasila porukom koja glasi „No football area“ čime se poručuje posjetiteljima da ovdje vrijedi zakon kulture i zabave.

Ljeto nam se vratilo na Stross!

Rock, jazz, blues, etno, swing i koncerti drugih sličnih bendova svake se večeri s početkom u 21.00 sat održavaju na malenoj pozornici kraj Kule Lotrščak. Početak sljedećeg tjedna otvorit će svojim nastupom Acoustic researche, a utorak je rezerviran za odličan provod uz Cinkuše.

Detaljan program po danima nalazi se na www.ljetonastrosu.com i u programskim knjižicama koje se mogu preuzeti na Strossmayerovom šetalištu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook