Organizatori su najavili cijeli serijal evenata koji će Zagreb vratiti na internacionalnu party mapu.


Nakon više nego uspješne četiri sezone Sonus festivala na otoku Pagu i prvog eventa svjetski poznatog party branda Hyte u Zadru, organizatori su najavili cijeli serijal evenata koji će Zagreb vratiti na internacionalnu party mapu.

Mimi -Sonus festival (Foto:PR)

We Love Sound Zagreb ime je party serijala koji će se jednom mjesečno, u listopadu, studenom i prosincu, održati u legendarnom klubu The Best kraj kupališta Mladost na Jarunu. Klub Best, koji je još prije 20 godina bio poznat po clubbingu i elektronskom zvuku, napokon će doživjeti veliki come back.

Party scena u Zagrebu ima dugu povijest te velik broj ljubitelja elektronske glazbe koji će zasigurno biti oduševljeni svjetskim imenima koja će gostovati u Bestu ove jeseni. Svi posjetitelji Sonus festivalamogu iz vlastitog iskustva reći o kakvom zvuku, produkciji i nezaboravnoj atmosferi se radi te upravo takav nivo mogu očekivati na zagrebačkom prvijencu Sonusa.

Valentino Kanzyani- Sonus festival (Foto: PR)

Prvi We Love Sound Zagreb event održat će se 14. listopada uz gostovanje Valentina Kanzyjanija, internacionalno poznatog slovenskog DJ-a, gosta iz Rumunjske - Baraca te Mimija, jednog od osnivača domaće skupine Ekstrakt.

Barac (Foto: PR)

Prodaja karata će uskoro krenuti putem Entrio online trgovine i prodajnih mjesta.

Do tada, pratite novosti vezane za We Love Sound Zagreb na socijalnim mrežama.

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/
FB event: https://www.facebook.com/events/183132152122967/
Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/