Radijski talent show GraShow okupio je slušatelje iz cijele Hrvatske kako bi pokazali kako se snalaze u Grašinim vodama, a sve se moglo uživo slušati u eteru Narodnog te gledati na Narodnoj TV i Facebooku Narodnog.


Talentirani pjevači, svirači i plesači (i još važnije, amateri!) okupili su se u petak na Narodnom kako bi Graši otpjevali njegove najveće hitove i na taj način osvojili ulaznice za koncert u Areni Zagreb 25.11. i četverodnevno putovanje u Italiju.

Vezani članci Danijela Martinović Danijela nakon prekida s Grašom donijela zaključak o ljubavi, a ima i poruku za svoje fanove na Instagramu Danijela Martinović Danijela se oglasila prvi put nakon vijesti o krahu ljubavi s Grašom, jedan je detalj na njoj posebno upečatljiv

Radijski talent show GraShow okupio je slušatelje iz cijele Hrvatske kako bi pokazali kako se snalaze u Grašinim vodama, a sve se moglo uživo slušati u eteru Narodnog te gledati na Narodnoj TV i Facebooku Narodnog.  Žiri koji je odlučivao o najboljima činili su DJ-evi Narodnog Nives Čanović i Hrvoje Kečkeš te sam Petar Grašo koji je tom prilikom izjavio:  "Ovo nije GraShow, ovo je naš show. Svi su bili jako kreativni, kad neki ljudi interpretiraju i kad tvoje pjesme zakupe neki mali dio njihovih života, onda je to ostvarenje svih ambicija i snova koje jedan izvođač ima."

Pobjedu je odnijela Erika Crnković iz Osijeka s pjesmom "Ne znan za se", koja je osvojila pet ulaznica za fan pit koncerta i četverodnevno putovanje za dvoje u Italiju. Drugo mjesto pripalo je Marinu Stjepanoviću iz Županje, dok je Miroslav Tudić iz Zagreba zauzeo treće mjesto. Najvažnije od svega, svi sudionici showa doma su ponijeli ulaznice za koncert bez obzira na plasman.  Sve ovo je uvertira u veliki slavljenički koncert u Areni Zagreb kad će Narodni i Petar Grašo proslaviti 20 godina emitiranja i karijere. Ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim i njihovim prodajnim mjestima. Vidimo se u Areni 25.11.!