Večeras će Karlovac plesati uz hitove legendarnog Jole!


Desna obala Korane na kojoj se održavaju ovogodišnji Dani piva u Karlovcu sinoć je bila pretijesna za sve one koji su stigli na koncert Massima. Publika ga je čekala s velikim nestrpljenjem, a kada je Massimo stao na pozornicu i zapjevao, sve drugo je stalo. Emocije su zavladale, a ovacije i pjesma čuli su se sa svih strana. Nije nikakva tajna da se Massimo i publika vole kao jedno, a najveća euforija nastala je kada je pjevao  svoje najveće hitove 'Iz jednog pogleda', 'Dodirni me slučajno', 'Tišina', 'Gdje smo sad', te najveći 'Suze nam stale na put'.

Marko Perković Thompson oduševio publiku na Danima piva

Vezani članci Splitski pjevači otpjevali pjesmu za Banovinu - 1 Poznati Splićani pjesmom za Banovinu: Kako su došli na ideju, ali i na koji još način žele pomoći? Jelena Rozga Omiljena Splićanka pokazala kako je izgledala prije 20 godina, neki su pomislili da je fotografija sada snimljena

Koncertom u Karlovcu, Massimo je oduševio desetak tisuća ljudi, te opravdao zasluženi status jednog od najboljih i najuspješnijih muških vokala u regiji!

Večeras vas u sklopu Dana piva očekuje kralj zabave Jole. Sutra slijedi nastup Ivana Zaka, a Dane piva zatvara u nedjelju 31. kolovoza Jelena Rozga.

Ulaz na prostor 28. Dana piva, kao i na sve koncerte je besplatan!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook