Najpoznatiji modni dizajneri, čije ćemo kolekcije za sljedeću sezonu imati prilike vidjeti od 11. do 15. listopada u sklopu BIPA FASHION.HR-a, među rekordnim brojem prijavljenih, izabrali su modele za nadolazeće revije.


Najpoznatiji modni dizajneri, čije ćemo kolekcije za sljedeću sezonu imati prilike vidjeti od 11. do 15. listopada u Paviljonu 5 Zagrebačkog Velesajma u sklopu BIPA FASHION.HR-a, među rekordnim brojem prijavljenih, izabrali su modele za nadolazeće revije. U subotu, u kinu Europa održan je casting za izbor modela koji će prošetati pistom i postati dio najveće modne manifestacije u regiji.

Casting-Bipa Fashion (Foto: PR)

Popularni hrvatski dizajneri tako su među više od 200 mladića i djevojaka izabrali svoje favorite, a među prijavljenima se našlo mnoštvo poznatih imena iz svijeta manekenstva, ali i nekoliko novih lica koja će tek osvojiti svijet mode.

Casting-Bipa Fashion (Foto: PR)

I ove sezone BIPA FASHION.HR će predstaviti najbolje od hrvatske mode pa će tako u pet dana ove modne priče svoje kolekcije pokazati eNVy room, Robert Sever, ELFS, Ivica Skoko, Ivica Klarić, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Anamaria Ricov, Martina Budek, Krie Design, Marina Design u suradnji s brendom Ruke, Gala Marija Vrbanić, Morana Krklec i Ana Bogdan.

Ivica Skoko, Ana Marija Ricov (Foto: PR)

Prvi put na pisti BIPA FASHION.HR-a nastupit će i dobitnik prestižne nagrade Najbolji mladi dizajner by Perwoll, koji se bira 1. listopada na najvećem natjecanju za mlade talente Portanova Fashion Incubator u Osijeku.

Casting-Bipa Fashion (Foto: PR)

Uz uzbudljive modne revije, posjetitelji će imati priliku doživjeti ovu modnu priču na najrazličitije načine pa će tako prvi put biti predstavljen i FASHION.HR Community Wall, a za vrijeme najvažnijeg modnog tjedna u sezoni lansirat će se i Viber Chat te personalizirani stickeri koje je za FASHION.HR osmislila umjetnica Boo Boo Tannenbaum.