10. listopada

Morrissey stiže u Ljubljanu - imamo i dobitnicu nagradnog natječaja!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Steven Patrick Morrissey, jedan od najutjecajnijih glazbenika na svijetu, zagonetna i kontroverzna figura indie rocka, 10. listopada zasjat će na velikom koncertu u ljubljanskoj Hali Tivoli!

Morrissey je privukao pažnju kao frontmen legendarnih The Smiths, jednog od najznačajnijih britanskih rock bendova koji su poslužili kao svojevrsni most između punka i brit popa. Sa svojim intelektualnim i vrlo poetičnim tekstovima koji su se uvijek doticali romantike i društvenog otuđenja te jedinstvenim teatralnim nastupom, Morrissey je vrlo brzo pronašao svoju vjernu publiku.

Pogledaj i ovo showbuzz Nagrada je njegova Odlučeno je - ovo je najgori opis seksa

Tony Cetinski oduševio publiku u pulskoj Areni - čarolija za 25 godina karijere

The Smiths su izvršili veliki kulturni utjecaj na brojne glazbenike i unatoč relativno kratkom diskografskom vijeku, očuvali su svoj utjecaj do danas. Upravo se tako mnogi veliki bendovi pozivaju na utjecaj ovih ikona. Riječ je o Oasisu, Bluru, Suedeu, Pulpu, OutKastu, Radioheadu, Arcade Fireu, Deftonesima, Museu, Placebu, The Nationalu i mnogim drugima. Nakon samo četiri objavljena albuma, 1987. godine Smithsi se raspadaju no to ne zaustavlja Morrisseya koji čak i nakon raspada benda ostvaruje iznimno plodnu i uspješnu solo karijeru. Prošle je godine objavio svoj deseti uzastopni album ''World Peace Is None Of Your Business''.

Dallas records ima i 2 ulaznice za čitatelje Dnevnik.hr-a! Pošaljite nam na mail natjecaj@novatv.hr zašto želite vidjeti Morriseya uživo 10. kolovoza.

Imamo i dobitnicu! Čestitamo :)

ROMANA PULJEK

Njegovi su koncerti uvijek energični i posebno nabijeni emocijama jer osim pjesama iz solo karijere Morrissey često izvodi i uspješnice iz vremena Smithsa. Za razliku od studijskih verzija, Morrissey svoje pjesme uživo izvodi u mnogo grubljim aranžmanima.

Poznati vegan i gorljivi borac za prava životinja također je i oštri kritičar i protivnik britanske monarhije. Njegova autobiografija objavljena 2013. godine odmah je po izlasku postala najprodavanija knjiga na Otoku. U prodaji je oborila sve rekorde u Velikoj Britaniji i nadmašila čak i biografiju Keitha Richardsa.

Ulaznice

Early bird ulaznice (36 €) i early bird fan pit ulaznice (50,50 €) u Hrvatskoj se mogu kupiti do 21.8. ili do rasprodaje kontingenta u Dallas Music Shopovima te preko web shopa www.eventim.hr, dok će na svim ostalim Eventimovim prodajnim mjestima biti dostupne od 21.8. po sljedećim cijenama:

ULAZNICE: 43 € (obično printana ulaznica) / 48 € (ulaznica sa slikom ''memory ticket'')

FAN PIT ULAZNICE: 49 € (obično printana ulaznica) / 54 € (ulaznica sa slikom ''memory ticket''):

VIP ULAZNICE (uključuje ulaznicu sa slikom ''memory ticket''): 59 € 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene