Bolesni umovi

LAŽNA VIJEST Enis Bešlagić nije mrtav!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Popularni glumac ostao je zatečen kada je vidio da se na društvenim mrežama širi informacija da je mrtav.

Pošto opet neki "bolesni umovi" plasiraju priču po raznim društvenim mrežama o mojoj navodnoj smrti i tome kako sam pronađen mrtav ili poginuo ili tako nešto... Molim vas da ne nasjedate na takve lažne priče kretena, koji i na taj način pokušavaju skrenuti na sebe pažnju... Uglavnom još uvijek vas voli vaš živi Enis. - napisao je glumac na svojem Facebook profilu, te dodao. - I ne zaboravite, da su sve to miševi koji ne smiju javno izraziti svoj stav, nego se kriju iza lažnih profila...

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

Srećom po brojne obožavatelje, izabrao je glazbu umjesto ginekologije

A dok se ova neukusna šala širila internetom, Enis se bavio plasiranjem svoje najnovije pjesme. Naime on je već pjevao, i to s Crvenom Jabukom, no očito mu se pjevanje svidjelo, pa se opet bacio u pjevačke vode.

Balkanske ljepotice koje su zaludile svijet

Popularni glumac sada se pridružio Miligramu, bendu koji je sve popularniji u regiji. Miligram je snimio čak pet dueta, a ovaj s Enisom je danas pušten u eter. Osim njega, poznati bend surađuje i s Tifom, Dadom Topićem, Dr M i Lanom Jurčević.

Poslušajte kako zvuči klapska pjesma kad je izvode Gruzinke


Nema sumnje da će pjesma Sigurica brzo postati hit na Balkanu. Ovo je prva suradnja Miligrama i popularnog bosanskohercegovačkog glumca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene