Tajnoviti tunel u središtu grada savršena je kulisa za kolekcije Ane Marie Ricov i Marina Designa


Uz već tradicionalno mjesto održavanja modnih revija – najveći paviljon Zagrebačkog velesajma – Paviljon 5, ove godine BIPA FASHION.HR započinje s ekskluzivnim programom u jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu – tunelu Grič.

Produkcijski najsnažnija platforma za predstavljanje modnih kolekcija, postavila je ljestvicu visoko pa tako svake sezone brojnim iznenađenjima ostavlja bez daha modnu scenu i publiku, a ovaj put odlučila je iznenaditi mjestom održavanja najveće modne manifestacije. Najskrovitija gradska lokacija, tajnoviti tunel u središtu grada, savršena je kulisa za kolekcije koje će poznate dizajnerice Ana Maria Ricov i Marina Design predstaviti prvog dana modnog tjedna. Večer će otvoriti nova kolekcija branda Marina Design, a slavljenička kolekcija Ane Marie Ricov, čija je moda u duhu suvremene žene, jake, odlučne, izrazito profinjenog stila, oduševit će njezine obožavateljice za deseti jubilarni rođendan. Odmah nakon početnog slavlja, modna karavana seli se u paviljon 5 Zagrebačkog velesajma, gdje svoje nove kolekcije prikazuje 12 najpoznatijih dizajnera.

Bipa Fashion.hr (FOTO:PR)

Od utorka, 11. listopada, na programu su revije Roberta Severa, eNVy rooma, Ivice Skoke, ELFSa, Ivice Klarića, Morane Krklec, Gale Vrbanić, Martine Budek, Krie Design, BityMyStyle by Zoran Aragović i Ane Bogdan. Prvi put na pisti BIPA FASHION.HR-a nastupit će i dobitnik prestižne nagrade Najbolji mladi dizajner by Perwoll, koji se bira 1. listopada na najvećem natjecanju za mlade talente Portanova Fashion Incubator u Osijeku.


Uz uzbudljive modne revije, posjetitelji će imati priliku doživjeti ovu modnu priču na najrazličitije načine pa će tako prvi put biti predstavljen i FASHION.HR Community Wall, a za vrijeme najvažnijeg modnog tjedna u sezoni lansirat će se i Viber Chat te personalizirani stickeri koje je za FASHION.HR osmislila agencija RED.