Ljetni hit

Mladi Fran predstavlja spot za novu pjesmu „Ljeto dva put godišnje“

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mladi pjevač ponosno predstavlja spot za svoj drugi singl, snimljen na divnim lokacijama u blizini Budve te uz vrhunsku ekipu suradnika predvođenu poznatim srpskim redateljem Vedadom Jasarevićem

Mlada tinejdžerska zvijezda Fran prošloga je tjedna predstavio novu pjesmu prigodnog naziva „Ljeto dva put godišnje“. Dok pjesma osvaja sve poklonike plesnog ritma te Franove fanove željne lude ljetne zabave, došlo je vrijeme i za spot. Sniman na elitnim lokacijama u blizini Budve spot nam donosi nešto sasvim novo na hrvatskom tržištu. Za to je zaslužan poznati srpski redatelj Vedad Jasarević i njegova ekipa. Spot obiluje pravim ljetnim scenama: more, sunce i tulumi na bazenu samo su dio ove ljetne priče zbog kojih ćete poželjeti ljeto dva put godišnje.

Pogledaj i ovo One Direction (Foto: Getty Images) Bivši šef ga hvali Prije nego što je postao dio glazbene senzacije radio je u pekari, a promjenom imidža šokirao je fanove

Nakon što je prije tri mjeseca predstavio svoju prvu pjesmu „Poljubi me i idi“, Fran hrabro korača dalje na svom glazbenom putu. Drugi singl „Ljeto dva put godišnje“ u samo tjedan dana oduševio je Franove obožavatelje, čija se brojka povećava iz dana u dan. Tekst pjesme intrigantnog naziva potpisuje Antonija Šola, a glazbu Branimir Mihaljević. Već sama suradnja s ovako jakim imenima hrvatske glazbene scene ukazuje na to da bi Fran mogao imati svoj prvi ljetni hit.

Rekordnih 50 milijuna pregleda - to može samo ona

Uživao sam snimajući ovaj spot. Od samog početka me oduševila ideja spota, snimanje na moru, na bazenu, i to ne samo što se izvrsno uklapa u tekst nego zato što stvarno obožavam ljeto i kupanje. Ovo je baš prava pjesma za mene jer me sam naslov u potpunosti opisuje. Bio bih najsretniji kada bi ljeto bilo dva put godišnje. Izlasci, more, sunce, vožnje, društvo je ono u čemu stvarno uživam, a upravo to možete vidjeti u spotu za moju drugu pjesmu „Ljeto dva put godišnje“ ispričao je mladi Fran.

Spot je sniman na predivnim lokacijama nedaleko od Budve u Crnoj Gori. U izvrsnu ekipu redatelja Vedada Jasarevića savršeno su se uklopili Franovi stalni suradnici, stilist Ivan Friščić koji potpisuje Franov styling i u ovom spotu, Sanja Agić koja potpisuje make up te ekipa Salona F koja se pobrinula za Franovu frizuru.
Divne lokacije i vrhunska ekipa suradnika donose nam jednu novu i zanimljivu glazbenu priču mladog Frana kojeg ubrzo očekuje i nastup na poznatom crnogorskom festivalu Sunčane Skale, na kojem će prvi puta izvesti „Ljeto dva put godišnje“.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene