Mladen Burnać objavio je spot za svoju novu pjesmu 'Džaba, Džaba'.


Pjevač Mladen Burnać objavio je video spot za svoju novu pjesmu 'Džaba Džaba', koji je snimio u suradnji sa mladim zagrebačkim hardcore punk bedom 'Shin'. Shin je jedan od najzapaženijh domaćih bendova tog žanra i upravo u studiju završavaju snimanje svojeg novog albuma. Bez obzira na totalno različite vrste glazbe, suradnja je veoma brzo dogovorena, jer su Mladen i dečki iz benda i inače dobri prijatelji.

Vezani članci In Magazin: Banovina u srcu - 8 Banovina u srcu! Poznati pjevači snimili pjesmu utjehe i nade, pjesmu njezine ljepote i ponosa Oliver Dragojević i Nina Badrić Tonči, Nina, Petar i Branimir prisjetili se najljepših uspomena s Oliverom: "Ne poznajem nikoga tko ga nije volio"

U svakom slučaju nova pjesma 'Džaba džaba' je izrazito vesela, spot je čista zafrkancija i sve je namijenjeno apsolutno dobroj zabavi. Glazbu i tekst za ovu pjesmu napisali su Mladen Burnać i Branimir Mihaljević, a aranžman Tihomir Preradović. Sami spot je sniman u elitnom zagrebačkom klubu. Redatelj spota i ovaj put je Dario Godič.

Cijela ekipa očekuje da će ova pjesma postati pravi ljetni hit, a nakon ove suradnje, Mladen će povremeno nastupiti i kao pridruženi gitarist na idućim koncertima benda Shin. 'To me veoma raduje, jer sam karijeru i počeo kao gitarist/pjevač u punk rock bendu, osim toga Shin je sjajan bend, a dečki odlično sviraju i imaju super imidž', priča Burnać. 'Jako cijenimo Mladena, veliki je profesionalac i sjajan zafrkant, a poštujemo i da je nekada svirao sličnu glazbu kao i mi. Ovo je frendovska suradnja, ali fora nam je da ovim putem ime našeg benda čuju i oni koji možda uopće ne prate našu vrstu glazbe', kažu dečki iz benda Shin.