"znači bilo je super"

Mladen iz TBF-a o događaju koji mu je ostao u magli: "Sjećam se samo da nas je dobro zabavio Zrinko Tutić"

Mladen iz TBF-a Mladen iz TBF-a In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen iz TBF-a Cambi i TBF TBF se uoči nastupa u Zagrebu prisjetio nekih anegdota iz 20 godina duge karijere (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Mladen Badovinac Galerija

Mladen Badovinac iz grupe TBF uoči ovogodišnjeg Porina prisjetio se prijašnjih dodjela, a otkrio je i s kim bi od nominiranih volio surađivati.

Do dodjele nagrade Porin dijele nas još tri dana. Dvorana Gradski vrt u Osijeku priprema se za najveća glazbena imena, a grad Osijek domaćin je nakon dugih šesnaest godina. U Osijeku je prvi put dodjela održana 2005. godine u dvorani Zrinjevac, kad je Porin za pjesmu godine dobila grupa T.B.F. za "Nostalgičnu". Mladen Badovinac otkrio je čega se sve sjeća iz Osijeka 2005.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna i Martin Kosovec - 1 ''duboki naklon obojici!'' Fotografija Baby Lasagne s još jednom našom glazbenom senzacijom pravi je hit na Instagramu: ''Kakva kombinacija, mega ste!''

"A joooj, majko mila, pa ne sjećam se više uopće partyja, znači bilo je super. Sjećam se samo da nas je u atriju hotela Osijek dobro zabavio Zrinko Tutić nekim svojim pričama i da smo nazdravljali viskijem", kaže  Badovinac.

A jesu li predvidjeli toliki uspjeh pjesme "Nostalgična"?

"Nostalgična definitivno nosi veliku snagu u sebi i da je netko od nas uzeo vremena da razmisli o tome kakva će biti njena budućnost, vjerojatno bi zaključio da će prilično dugo odzvanjati eterom i postati soundtrack-om mnogih života, ali mi doista nikad to ne radimo već uživamo u trenutku i uvijek nam je najvažnije da pjesme koje napravimo prvenstveno usreće nas".

Ove godine su za Pjesmu godine nominirani Gibonni, Matija Cvek, Petar Grašo, Silente i Urban. Badovinc je otkrio čiji bi album kupio od ovih kolega, s kim bi snimio duet, a s kim bi odradio koncert: "Ne kupujem albume već odavno, to je pečat vremena, slušam ih na streaming servisima. Pa vjerojatno bi bilo baš lijepo bolesno da TBF, Silente i Cvek snime pjesmu skupa pa da onda i koncert odvalimo skupa. Kad kažem bolesno mislim to na najbolji mogući način".

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput objavila predivne fotografije s krštenja sinčića Blooma, za kumu je odabrala svoju blisku prijateljicu

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta (Foto: Instagram) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Cathy Lobe (Foto: AFP) David Guetta i Cathy Lobe (Foto: AFP) +2 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Mlađahnoj djevojci se obvezao na pomalo neobičan način, a od žene se razveo nakon 22 godine braka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene