Zavidni plesni pokreti mlade Petre Kovačević plijene pažnju u atraktivnom video spotu za novi singl 'Neka uče od nas'.


Mlada glazbenica Petra Kovačević koja oduševljava glasom i stasom snimila je novi hit uz koji ćemo bez sumnje zaplesati u nadolazećim ljetnim mjesecima, a strastvene plesne pokrete ispred kamere redatelja Marka Dimića izmijenila je s kazališnim plesačem, koreografom, pedagogom i glumcem Bojanom Valentićem.

Mlada pjevačica iz Novalje poručuje 'Neka uče od nas'!

Vezani članci Slika nije dostupna FOLK EUFORIJA U SPLITU Ovako nešto se ne viđa često Slika nije dostupna IZAZOVNA LANA JURČEVIĆ Otkrila što je radila zatvorena u sobi satima

'Jako sam uzbuđena i ponosna na zajednički rad cijele ekipe posljednih mjeseci. Snimanje pjesme i spota bilo je više nego zanimljivo, a svakodnevne intenzivne probe uz vrhunski stručni tim dale su rezultat koji smo zajedno priželjkivali. Vjerujem da će publika prepoznati naš rad i pjesmu koju sam otpjevala iz srca', izjavila je mlada glazbenica Petra Kovačević.

'Neka uče od nas' treći je singl mlade Novaljke, a njezin prvi singl 'Ajmo plesat' na YouTube-u do sada je pregledan više od milijun puta. Nakon šaljivog hita 'Kad se obogatim', u čijim su se stihovima našli i nogometni reprezentativci Mandžukić i Srna, Petra nam je za nadolazeće ljetne mjesece pripremila veselu i radiofoničnu pjesmu, no nešto ozbiljnijeg i čvršćeg karaktera.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook