Posljednja prilika

CATS RUŠI REKORDE Posljednja prilika da pogledate predstavu koja je osvojila svijet!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo je definitivno zadnja predstava i jedina mogućnost da pogledate ovaj slavni mjuzikl u Zagrebu.

Cats u Hrvatskoj ruše sve rekorde- u samo mjesec dana od najave gostovanja ovog slavnog mjuzikla, rasprodale su se čak dvije predstave! Obzirom da je velika potražnja za ulaznicama, dogovorena je još jedna i posljednja predstava. Nova predstava predviđena je za 24. ožujka. Ovo je definitivno zadnja predstava i jedina mogućnost da pogledate ovaj slavni mjuzikl u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Princeza Diana (Foto: AFP) Neprežaljena Lady Di Stiže mjuzikl o princezi Diani: Polugoli glumci sigurno će razljutiti kraljevsku obitelj

Cats, jedan od najdulje izvođenih mjuzikala na West Endu I Broadwayu, svoju je premijeru imao u New London Theatreu 1981. gdje je igrao rekordnih 21. godinu I skoro 9.000 izvedbi.
Produkcija je osvojila Olivier nagradu I Evening Standard nagradu za najbolji mjuzikl. Broadwayska produkcija je 1983. Osvojila čak sedam Tony nagrada i igrala je punih 18. godina.

Nakon svjetske premijere, mjuzikl Cats je predstavljen u više od 30 zemalja, preveden na više od 10 jezika i pogledalo ga je više od 50 milljuna ljudi diljem svijeta. Obje originalne produkcije, Londonska I Broadwayska su osvojile Grammy nagradu. Nezaobilaznu pjesmu Memory otpjevalo je preko 150 glazbenika, od Barbre Streisand i Johnny Mathisa do Liberacea i Barry Manilowa.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene