ČETIRI DANA UŽIVANJA

Mjesec dana do početka 17. Seasplash festivala

PR PR

Točno nas mjesec dana dijeli do početka 17. izdanja Seasplash festivala, jednog od najznačajnijih festivala bass glazbe u regiji, mjesta okupljanja zaljubljenika u dub, reggae, ska, drum’n’bass, dancehall i jungle glazbu, ali i ostale srodne elektronske pravce.

Seasplash festival će ovo ljeto, od 18. do 21. srpnja, na posve novoj festivalskoj lokaciji - plaži Martinska kod Šibenika, ugostiti velikane svjetske i domaće bass scene, i tako proslaviti posljednju godinu prije svoje punoljetnosti. Ovogodišnje "exodus izdanje" festivala donosi preko 30 glazbenih gostiju, četiri dana glazbe na četiri pozornice, besplatno kampiranje, niz zanimljivih radionica, dućan ploča, bazzar i još mnogo toga.

Osim predivne nove lokacije, plaža Martinska kod Šibenika, Seasplash festival će po prvi put u svojoj 17-godišnjoj povijesti biti otvoren posebnim koncertom i to na jednoj od najljepših pozornica Jadrana – Tvrđavi sv. Mihovil u Šibeniku. Tako će u srijedu, 17. srpnja 2019., na Tvrđavi nastupiti sjajni glazbenici koje predvodi New York Ska-Jazz Ensemble, uz Brain Hoidays i Bass Culture Sound System.

Uz festivalsku ulaznicu koja uključuje četiri dana programa u prodaji su jednodnevne (jedan dan po izboru), vikend (vrijede za petak i subotu) i grupne ulaznice za Seasplash festival. Ako ti i tvoji prijatelji kupite četiri ulaznice, petu vam poklanja Seasplash festival. Uz svaku vrstu ulaznica kampiranje je besplatno.

Rijeka se zagrijava za 17. Seasplash festival

Pozitivan dan jednodnevan je događaj koji na pozitivan način predstavlja djelovanje Pozitivnog Ritma i na tri pozornice u Tunelima ispod Rijeke u srijedu, 19. lipnja sa više od petnaest artista lansira Seasplash, Outlook i Dimensions festivale. Na Seasplash Passage (powered by Sandokan HI-FI soundsystem) nastupaju Filip Motovunski, MMMeniga, Sandokan HI-FI, Low Frequency i Nina Davis.

PR PR

Seasplash festival pre party u pulskom Kotaču

Još jedan od partija koji najavljuju 17. Seasplash Festival dogodit će se ovu subotu, 22. lipnja, u open-air prostoru kluba Kotač, unutar Društvenog Centra Rojc u Puli. Glavi gosti su slovenski Roots In Session, jedan od najpoznatijih balkanskih sound systema i producentskih tandema, a svoj vlastiti zvuk stvaraju i promoviraju od početka ovog stoljeća.


www.seasplash-festival.com
www.facebook.com/seasplash.festival
www.instagram.com/seasplash.festival
www.youtube.com/seasplashfestival

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene