Londonska konceptualna večer NUDE NOIR ovog ljeta ima rezidenciju u jednom od najljepših gradova svijeta - Dubrovniku.


Mistične i intrigantne večeri posljednjih su mjeseci hit zabava Londona i drugih europskih gradova, a od ovog će ljeta gostovati u Onofrio Art Bar & Restaurant gdje će po prvi puta Dubrovčani i njihovi gosti moći zaviriti u svijet NUDE NOIRA.

Vezani članci Joško Cebalo, načelnik Stožera CZ DNŽ Načelnik stožera o cijepljenju turističkih djelatnika, testiranju turista i mjerama: "Za dolinu Neretve smo morali predložiti produljenje mjera" Cijepljenje u Dubrovniku - 2 Započelo cijepljenje turističkih djelatnika: "Sada je na svima nama da se odgovornim ponašanjem nađemo na zelenim listama"

Ekskluzivan događaj inspiriran radom vječno senzualnog, svjetski poznatog fotografa Helmuta Newtona nudi novi način zabave. Mistika, senzualnost, ali i prikrivenost, budi neistražene osjećaje, vodi nas u novo, daje nam smisao zabave koji nas ne ostavlja ravnodušnim uz zvuke deep housa jednog od najpoznatijih londonskih DJ-a KosmetiQ-a, rezidenta NUDE NIOR programa.

>>  Jo Nesbø - 'Ovo mi je jedno od najdražih gostovanja u karijeri'

'Dubrovačke zidine idealna su kulisa za ovaj jedinstveni koncept koji je iznimno dobro prihvaćen u Londonu i rasprodan mjesecima unaprijed diljem Europe. Gradu će pružiti novi vid zabave i obogatiti turističku ponudu. Pozivam sve da nam se pridruže i zaplove s nama u potuno drugačiji svijet!', izjavila je Sanja Britt Jusić, autorica kocepta NUDE NOIR.

Onofrio Art Champagne Bar & Restaurant prostire se na 340 kvadrata u starom baroknom zdanju iz 17 stoljeća na Stradunu. Koncipiran je u tri naoko zasebne cjeline koje su u potpunosti redizajnirane za potrebe koncepta NUDE NOIR. Vrhunska hrvatska i svjetska vina te šampanjci dočekat će posjetitelje na ulaznom dijelu Onofria. Na prvom katu nalazi se Nude Noir Coctail lounge, a na posljednjem katu nalazi se Gentleman’s Bar s ekskluzivnim cigar shopom i najvećom selekcijom vrhunskih cigara u Dubrovniku. Ovaj je prostor ujedno i VIP lounge koji gostima nudi probrane delicije i okuse mediterana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook