Nude Noir

Mistika, senzualnost... Dubrovnik dobio novi način zabave!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Londonska konceptualna večer NUDE NOIR ovog ljeta ima rezidenciju u jednom od najljepših gradova svijeta - Dubrovniku.

Mistične i intrigantne večeri posljednjih su mjeseci hit zabava Londona i drugih europskih gradova, a od ovog će ljeta gostovati u Onofrio Art Bar & Restaurant gdje će po prvi puta Dubrovčani i njihovi gosti moći zaviriti u svijet NUDE NOIRA.

Pogledaj i ovo showbuzz Morate doći Završni party primoštenske Aurore uz Marka Nastića

Ekskluzivan događaj inspiriran radom vječno senzualnog, svjetski poznatog fotografa Helmuta Newtona nudi novi način zabave. Mistika, senzualnost, ali i prikrivenost, budi neistražene osjećaje, vodi nas u novo, daje nam smisao zabave koji nas ne ostavlja ravnodušnim uz zvuke deep housa jednog od najpoznatijih londonskih DJ-a KosmetiQ-a, rezidenta NUDE NIOR programa.

>>  Jo Nesbø - 'Ovo mi je jedno od najdražih gostovanja u karijeri'

'Dubrovačke zidine idealna su kulisa za ovaj jedinstveni koncept koji je iznimno dobro prihvaćen u Londonu i rasprodan mjesecima unaprijed diljem Europe. Gradu će pružiti novi vid zabave i obogatiti turističku ponudu. Pozivam sve da nam se pridruže i zaplove s nama u potuno drugačiji svijet!', izjavila je Sanja Britt Jusić, autorica kocepta NUDE NOIR.

Onofrio Art Champagne Bar & Restaurant prostire se na 340 kvadrata u starom baroknom zdanju iz 17 stoljeća na Stradunu. Koncipiran je u tri naoko zasebne cjeline koje su u potpunosti redizajnirane za potrebe koncepta NUDE NOIR. Vrhunska hrvatska i svjetska vina te šampanjci dočekat će posjetitelje na ulaznom dijelu Onofria. Na prvom katu nalazi se Nude Noir Coctail lounge, a na posljednjem katu nalazi se Gentleman’s Bar s ekskluzivnim cigar shopom i najvećom selekcijom vrhunskih cigara u Dubrovniku. Ovaj je prostor ujedno i VIP lounge koji gostima nudi probrane delicije i okuse mediterana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene