Natjecanje sve bliže

MISS HRVATSKE Veselje, ali i poneka suza na pripremama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Natjecateljice Miss Hrvatske marljivo skupljaju bodove u pet kategorija: sport, modeling, intervju, talent i multimedija...

Petnaest ljepotica priprema se za veliko finale izbora za Miss Hrvatske 2016. koje će se održati 17. lipnja u šibenskom Solarisu. Natjecateljice marljivo skupljaju bodove u pet kategorija: sport, modeling, intervju, talent i multimedija, a što bolje rezultate postignu to su veći izgledi za osvajanje titule najljepše Hrvatice.

Pogledaj i ovo Lucija Begić ima li hrvatska šanse? Naša predstavnica na izboru za Miss svijeta otkrila plan za pobjedu, ali i hoće li upečatljiv detalj na njoj u tome pomoći ili odmoći!

Novinar i voditelj Nove TV Davor Garić jedan je od mentora koji je marljivo radio s natjecateljicama i to u kategoriji koja je iznimno važna – intervju. Kako se opustiti pred kamerama, razbiti tremu i na najbolji mogući način odgovoriti na zadana pitanja, kako brzo razmišljati i svojim odgovorima pridobiti simpatije javnosti – dio je Davorove edukacije koju su ljepotice s iznimnom pažnjom pratile.

Za plesnu koreografiju kojom će djevojke oduševiti publiku na finalnoj večeri u Šibeniku pobrinule su se plesna pedagoginja Marina Mihelčić i njena asistentica, europska prvakinja u twirlingu Adrijana Jurić. Marina Mihelčić je djevojkama pomagala i u kategoriji talent u kojoj su naše ljepotice pokazale zavidnu razinu vještina i bogatu raznolikost afiniteta.

Pripremili smo za vas i pregled povijesti izbora za Miss Hrvatske.

Treneri MBS Centra Mateja Gadžić i Fabijan Miškulin na prvom treningu su odradili funkcionalnu dijagnostiku i otkrili eventualne deficite kod svake od natjecateljica, potom svakodnevno ciljano vježbali s njima i na kraju podijelili bodove.

Edukaciju je s ljepoticama odradila i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, a njeni dragocjeni savjeti odnosili su se na poziranje pred kamerama i hodanje po modnoj pisti ali i na lijepo ponašanje te pravilno odijevanje i šminkanje. U ovoj kategoriji Tihana je ocjenjivala cjelokupan dojam koji djevojka ostavlja svojim držanjem, hodom, pojavnošću i stavom.

'Oduševljeni smo entuzijazmom i trudom s kojima su djevojke pristupile svakoj kategoriji i svakoj pojedinačnoj zadaći! Bilo je tu veselja, oduševljenja, ponosa ali i poneko razočaranje koje je izmamilo suze, no istodobno probudilo golemu natjecateljsku energiju. Bodovi se zbrajaju, a za kraj nam ostaje kategorija multimedije koja će trajati sve do velike završnice', kaže casting menadžerica Iva Loparić Kontek.

Sve detalje o izboru za Miss Hrvatske 2016. možete pratiti na internetskoj stranici www.miss.hr ili na www.facebook.com/MissHrvatskeZaMissSvijeta/.

Uskoro ćemo saznati tko je nova Miss Hrvatske. Finalni izbor za Miss Hrvatske pratite 17. lipnja UŽIVO na našem portalu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene